Kabeh Kategori
EN
Film Perlindungan Cat TPH Top-Coat KPAL sing apik
Film Perlindungan Cat TPH Top-Coat KPAL sing apik
Film Perlindungan Cat TPH Top-Coat KPAL sing apik
Film Perlindungan Cat TPH Top-Coat KPAL sing apik
Film Perlindungan Cat TPH Top-Coat KPAL sing apik
Film Perlindungan Cat TPH Top-Coat KPAL sing apik

Film Perlindungan Cat TPH Top-Coat KPAL sing apik

Nomer model: H800


  • Resistensi tuwa banget

  • Top-coat ing impermeability

  • Anti-polusi sing apik

  • Kelemahane apik

DESCRIPTION


Panggil Model:

H800

warna:

Transparent

Gloss (60deg):

101.50%

kekandelan:

8 ewu

Size:

1.52 * 15m / 60 inci * 50 kaki

Elongation ing Break:

169%

Kekuatan Tegangan:

6.3kgf / inci

Resistensi Kuning:

△ E <1

Periode Jaminan:

24 months

MOQ:1 Gulung

Advantage:

Lapisan sing apik banget


H200



Packaging & Delivery

 

Jual Unit 

Barang siji

Ukuran Paket Tunggal:

165x16x16cm

Bobot Kasar Tunggal:

13.0 KG

Paket Koleksi:

KPAL Brand Box / luwih saka 20 gulung kanthi film PE kanthi palet


Hubungi Kita