Kabeh Kategori
EN

Kaca Film Mobil KPAL

Tanggal: 2022-06-16

1. Film Dicelup

Umume dikenal minangka "kertas teh", sing nduweni kontrol silau lan fungsi insulasi panas tartamtu. Utamane liwat panyerepan energi solar lan banjur dirilis menyang njaba kanggo muter peran jampel, kayata KPAL KB seri werna.

 

2. Film Warna Utama

Iki minangka piranti safety, uga dikenal minangka film bledosan utawa cakram pecah. Nalika meksa nang wadhah ngluwihi watesan tartamtu, film bakal bejat pisanan, mangkono ngurangi meksa nang wadhah lan Nyingkiri bledosan. Contone, KPAL account KP-10 film werna utami digawe saka kekuatan dhuwur, dhuwur transparent PET polyester lan pigmen nyawiji extrusion biaxially digawe dowo, amarga pigmen wis sandwiched nang film PET, iku bisa nyegah oksidasi lan discoloration, lan urip iku munggah. nganti 8 taun.

 

3. Film Isolasi Panas Keramik Nano

Film keramik nano KPAL kanthi spektral selektif, sing bisa selektif ngirimake cahya sing katon nalika nyaring sinar ultraviolet lan infra merah sing mbebayani kanggo awak manungsa, saengga dibandhingake karo "ayak". Iki kok dibandhingake imaginatively "sieve". Contone, HIRK15, HIR1090, HIR7090 seri lapisan insulasi termal keramik nano multi-lapisan, pamblokiran UV dhuwur, kejelasan dhuwur, kurang silau, ora luntur, ora ana oksidasi, ora ana gangguan karo sinyal GPS ponsel, garansi ultra-panjang, bledosan apik. kinerja -bukti, jampel termal saestu dhuwur.

 

4. Magnetron Sputtering Metal Film

Uga dikenal minangka film logam murni. Liwat proses sputtering magnetron, lapisan logam utawa partikel keramik disebarake kanthi merata kanggo nggambarake sinar infra merah, saéngga entuk insulasi panas. Logam sing digunakake biasane tembaga, stainless steel, alloy nikel-kromium, lan liya-liyane. Werna film kasebut ditemtokake kanthi komposisi logam, lan film merek KAPL nduweni penetrasi cahya sing luwih dhuwur lan tingkat insulasi panas, komposisi logam sing stabil, ora bakal luntur. , lan kajelasan banget.

 

5. UV400 lengkap UV Protection Skin Care Film

UV400 minangka kaca film kanthi proteksi 100% marang sinar eksternal, kalebu lapisan pelindung film transparan, lapisan adesif sensitif tekanan, lapisan adesif sing nyerep UV, lan lapisan lapisan sing tahan nganggo, kanggo kualitas, safety, kesehatan, lan perlindungan lingkungan. Contone, tingkat pamblokiran UV KPAL UV400-8010 tekan 100% nggumunake, sing bisa nyukupi kabutuhan pamilik mobil saben dina kanggo ngalangi sinar UV. Kajaba iku, tingkat transmisi cahya sing katon 72%, ora mung nyukupi syarat Kementerian Keamanan Umum, lan mung 9% tingkat reflektif, saengga nalika nyopir srengenge, ora bakal ngasilake glare warna-warni lan mengaruhi nyopir.