Kabeh Kategori
EN

kaca film KPAL

Tanggal: 2022-06-16

1.Film sing dicelup

Umume dikenal minangka "kertas teh",kang nduweni kontrol glare lan fungsi insulasi panas tartamtu. Utamane liwat panyerepan energi solar lan banjur dirilis menyang njaba kanggo muter peran jampel,kayata tint seri KPAL KB.

 

2.Film warna utama

Iki minangka piranti safety, uga dikenal minangka film bledosan utawa cakram pecah. Nalika meksa nang wadhah ngluwihi watesan tartamtu, film bakal bejat pisanan, mangkono ngurangi meksa nang wadhah lan Nyingkiri bledosan. Contone, KPAL account KP-10 film werna utami digawe saka kekuatan dhuwur, dhuwur transparent PET polyester lan pigmen nyawiji extrusion biaxially digawe dowo, amarga pigmen wis sandwiched nang film PET, iku bisa nyegah oksidasi lan discoloration, lan urip iku munggah. nganti 8 taun.

 

3.Film Isolasi Panas Keramik Nano

KPAL nano film Keramik punika spektral selektif, kang bisa selektif ngirimaken cahya katon nalika nyaring ultraviolet lan sinar infrared sing mbebayani kanggo awak manungsa, supaya iku imaginatively dibandhingake "sieve". Iki kok dibandhingake imaginatively karo "sieve". Contone, HIRK15, HIR1090, HIR7090 seri multi-lapisan nano lapisan insulasi termal keramik, pamblokiran UV dhuwur, kajelasan dhuwur, kurang sorotan, ora luntur, ora ana oksidasi, ora ana gangguan karo sinyal GPS ponsel, garansi ultra-panjang, kinerja bledosan sing apik, insulasi termal sing dhuwur banget.

 

4.Magnetron sputtering film logam

Uga dikenal minangka film logam murni. Liwat proses sputtering magnetron, lapisan logam utawa partikel keramik disebarake kanthi merata kanggo nggambarake sinar infra merah, saéngga entuk insulasi panas. Logam sing digunakake biasane tembaga, stainless steel, alloy nikel-kromium, lan liya-liyane. Werna film kasebut ditemtokake kanthi komposisi logam, lan film merek KAPL nduweni penetrasi cahya sing luwih dhuwur lan tingkat insulasi panas, komposisi logam sing stabil, ora bakal luntur. , lan kajelasan banget.

 

5.UV400 film perawatan kulit perlindungan UV lengkap

UV400 minangka kaca film kanthi proteksi 100% marang sinar eksternal, kalebu lapisan pelindung film transparan, lapisan adesif sensitif tekanan, lapisan adesif sing nyerep UV, lan lapisan lapisan sing tahan nganggo, kanggo kualitas, safety, kesehatan, lan perlindungan lingkungan. Contone, tingkat pamblokiran UV KPAL UV400-8010 tekan 100% nggumunake, sing bisa nyukupi kabutuhan pamilik mobil saben dina kanggo ngalangi sinar UV. Kajaba iku, tingkat transmisi cahya sing katon 72%, ora mung nyukupi syarat Kementerian Keamanan Umum, lan mung 9% tingkat reflektif, saengga nalika nyopir srengenge, ora bakal ngasilake glare warna-warni lan mengaruhi nyopir.