Kabeh Kategori
EN

Kegiatan Membangun Liga FILM KPAL

Tanggal: 2022-06-24

On June 18, 2022,KPAL FILM successfully conducted the 2022 summer group building activity. The theme of this activity is: Cool Summer, Plum Quenching Thirst. The company aims to let employees experience the fun of garden life, build team consciousness and enhance team cohesion through this seasonal fruit picking activity.


22

KPAL GROUP


图片 1

Everyone picked a basket full of plums, the harvest was full


Sajrone kegiatan, tauyone ana ing semangat dhuwur lan cedhak karo alam. Pemetik plum ngidini para karyawan ngalami ekologi lan ningkatake kabugaran fisik ing wektu sing padha. Sajrone proses kasebut, para karyawan padha tulung-tinulung lan nyengkuyung saben liyane, sing nambah pemahaman lan kekancan ing antarane saben liyane. Iki nggawe kesempatan lan ruang kanggo karyawan kanggo ngilangi stres sawise kerja sing sibuk, nambah pemahaman bebarengan, nambah perasaan lan kohesi tim, lan nyengkuyung karyawan supaya tetep semangat lan kahanan kerja sing paling apik.Bangunan grup mesthi dadi cara sing penting kanggo perusahaan kanggo nglatih tim. Aktivitas bangunan klompok sing sugih lan macem-macem ora mung bisa mbangun jembatan kanggo anggota tim kanggo komunikasi lan ningkatake kohesi tim, nanging uga bisa nuwuhake rasa kerja tim lan ningkatake efisiensi kerja.