Kabeh Kategori
EN

Kegiatan Membangun Liga FILM KPAL

Tanggal: 2022-06-24


Tanggal 18 Juni 2022, FILM KPAL kasil nganakake kegiatan bangunan kelompok musim panas 2022. Tema saka kegiatan iki yaiku: Musim Panas Dingin, Plum Ngilangi Dahaga. Perusahaan duwe tujuan supaya karyawan bisa nemu kesenengan ing kebon, mbangun kesadaran tim lan nambah kohesi tim liwat kegiatan pemetikan buah musiman iki.


22

GROUP KPAL


图片 1

Kabeh padha njupuk kranjang kebak plum, panen wis kebak


Sajrone kegiatan, tauyone ana ing semangat dhuwur lan cedhak karo alam. Pemilihan plum ngidini para karyawan ngalami ekologi lan ningkatake kabugaran fisik ing wektu sing padha. Sajrone proses kasebut, para karyawan padha tulung-tinulung lan nyengkuyung saben liyane, sing nambah pemahaman lan kekancan ing antarane saben liyane. Iku nggawe kesempatan lan papan kanggo karyawan kanggo ngredhakaké kaku sawise dina sibuk karya, deepened bebarengan pangerten, nambah raos lan kohesi tim, lan diwanti-wanti karyawan kanggo njaga semangat lengkap lan kondisi kerja paling apik.Bangunan grup wis mesthi dadi cara penting kanggo Enterprises kanggo nglatih tim. Aktivitas bangunan klompok sing sugih lan macem-macem ora mung bisa mbangun jembatan kanggo anggota tim kanggo komunikasi lan ningkatake kohesi tim, nanging uga nuwuhake rasa kerja tim lan ningkatake efisiensi kerja.