Kabeh Kategori
EN

Piranti Lunak Nglereni Film Perlindhungan Cat KPAL

Tanggal: 2021-11-29

KPAL FILM precutsoftware duwe tim pangembangan lan operasi piranti lunak profesional. Wis ditetepake database model cekap lengkap kanggo menehi hasil karo Processing data lan operasi saka macem-macem model anyar ing sembarang wektu kanggo shortcomings lunak nglereni film umum ing pasar, kayata database cilik, model mismatch, lan kangelan ing hemming.

 

Ing basis kanggo mesthekake pemotongan kanthi cepet lan konstruksi sing prasaja, piranti lunak KPAL FILM ngupayakake komprehensif, cepet, akurat, fleksibel lan murah:


1. Database lengkap

Salah sawijining database pola film perlindungan cat sing paling lengkap, nyakup seri model data kanggo cat, dekorasi interior, lampu depan, motor, produk elektronik, lan sapiturute, cocog kanggo meh kabeh merek lan model sing bisa dibayangake.

 

2. Mode nglereni kepileh

Kahanan alam film ing kendaraan maksimal, peregangan lan distorsi sing ora perlu dihindari, lan pengaruh kelengkungan awak dikontrol kanggo njamin keselarasan sing sampurna karo lembaran logam awak.

 

3.Extreme nanggepi cepet lan nganyari kacepetan

Umpan balik cepet babagan kabutuhan pelanggan, tim teknik piranti lunak bakal ngrampungake nganyari lan umpan balik sajrone 48 jam sawise nampa file scan 3D saka mobil anyar ing premis kanggo njamin pangembangan data grafis anyar kanggo mobil anyar. Nggawe "China Speed" kanggo nemen.

 

4. Fleksibel editability

Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda, kanggo ndhukung pangguna kanggo ngowahi data kanthi aman lan cepet, lan nyetel hemming. Ing wektu sing padha, tata letak kabeh kendaraan wis diproses, lan pangeling hemming disetel. Kabutuhan sing beda bisa rampung tanpa operasi sing rumit. Alamat video operasi.

 

5. Kontrol biaya sing apik

Tata letak film sing apik banget bisa nggunakake saben inci bahan film, nyuda biaya nglereni, lan ngirit paling sethithik 2 meter saben mobil dibandhingake pemotongan manual.

Kanggo nambah konstruksi, saben kendaraan bisa ngirit paling sethithik 2 jam wektu konstruksi.

 

6.48-Jam Free Trail

48-Keahlian nggunakake piranti lunak FILM KPAL bisa ngasilake investasi sing luwih apik. Kanggo menehi bali menyang partners lan supaya wong-wong mau luwih ngerti piranti lunak kita, kita nyedhiyani sampeyan karo versi nyoba gratis.

Piranti lunak precut KPAL FILM netepi filosofi bisnis China kanggo ngrampungake sistem pemotongan film sing cedhak karo jagad iki. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.


#carcuttingsoftware #carskinsoftware #gratisngundhuh piranti lunak