Kabeh Kategori
EN

Piranti Lunak Nglereni Film Perlindhungan Cat KPAL

Tanggal: 2021-11-29

KPAL FILM precutsoftware has a professional software development and operation team. It has established a sufficiently complete model database to deal with the data processing and operation of various new models at any time for the shortcomings of common film cutting software on the market, such as small database, model mismatch, and difficulty in hemming.


On the basis of ensuring rapid cutting and simple construction, KPAL FILM software strives to be comprehensive, fast, accurate, flexible and low-cost:

1.Complete database

Salah sawijining database pola film perlindungan cat sing paling lengkap, nyakup seri model data kanggo cat, dekorasi interior, lampu depan, motor, produk elektronik, lan sapiturute, cocog kanggo meh kabeh merek lan model sing bisa dibayangake.


2.Exquisite cutting mode

Kahanan alam film ing kendaraan maksimal, peregangan lan distorsi sing ora perlu dihindari, lan pengaruh kelengkungan awak dikontrol kanggo njamin keselarasan sing sampurna karo lembaran logam awak.


3.Extreme quick response and update speed

Umpan balik cepet babagan kabutuhan pelanggan, tim teknik piranti lunak bakal ngrampungake nganyari lan umpan balik sajrone 48 jam sawise nampa file scan 3D saka mobil anyar ing premis kanggo njamin pangembangan data grafis anyar kanggo mobil anyar. Nggawe "China Speed" kanggo nemen.


4.Flexible editability

Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda, kanggo ndhukung pangguna kanggo ngowahi data kanthi aman lan cepet, lan nyetel hemming. Ing wektu sing padha, tata letak kabeh kendaraan wis diproses, lan pangeling hemming disetel. Kabutuhan sing beda bisa rampung tanpa operasi sing rumit. Alamat video operasi.


5.Good cost control

Tata letak film sing apik banget bisa nggunakake saben inci bahan film, nyuda biaya nglereni, lan ngirit paling sethithik 2 meter saben mobil dibandhingake pemotongan manual.

Kanggo nambah konstruksi, saben kendaraan bisa ngirit paling sethithik 2 jam wektu konstruksi.


6.48-Hour Free Trail

48-Proficiency in using KPAL FILM software can bring you a better return on investment. In order to give back to our partners and let them better understand our software, we provide you with a free trial version.

KPAL FILM precut software adheres to China's business philosophy to complete a film cutting system close to the world. Please contact us for more information.

#carcuttingsoftware #carskinsoftware #freengundhuh piranti lunak