Kabeh Kategori
EN

KPAL & SEMA SHOW

Tanggal: 2022-07-22

Kangge langkung ngiyataken sesambungan ingkang raket antawisipun KPAL FILM lan pelanggan global, KPAL bakal melu karo US Negara ADavid Kim wiwit tanggal 1 November 2022 nganti 4 November 2022 ing Pusat Konferensi SEMA SHOW ing Las Vegas.


SEMA Show Auto Parts Pameranminangka acara perdagangan produk motor profesional profesional ing donya. Iku ndadekke bebarengan teknologi paling majeng lan produk monjo ing industri. Sajrone pangembangan patang puluh telu taun, SEMA wis nglumpukake sumber daya pasar sing terkenal, lan minangka jaringan perdagangan dagang sing paling kuat ing Amerika Utara.


ASEMA SHOW Auto Motor Exhibition nnual, kanthi dhukungan kuat saka jaringan dagang SEMA, nyedhiyakakeKPALkesempatan kanggo nul -kadohan kontak karo aksesoris otomatis lan motor profesional panuku.Kanthi melu SEMA SHOW, kita bakal ngerti dinamika pasar Amerika Utara, lan nggabungake dhasar kanggo pasar lan nglayani pelanggan.


微 信 图片 _20220722113647