Kabeh Kategori
EN

Peluncuran produk anyar! Peluncuran film perlindungan cat Warna KPAL kanthi kesenengan gedhe

Tanggal: 2022-11-07


11.3(彩色PPF)


KPAL color TPU car Paint film protèktif bright listed!Produk anyar dibandhingake karo warna film warna PVC umum luwih padhang lan kebak, rasa cahya uga luwih kuwat lan luwih cerah.

 

lanwis "mobil sing ora katon kabfilm"Kudu duwe kabeh kinerja - ndandani otomatis ngeruk,cat anti-tuwa,efek anti-fouling super...... ing wektu sing padha,babar pisan lengkap kanggo 10 taun!

 

TPU Ferrari Red 

[TPU Ferrai Red -Conto instalasi]

 

Iki bakal dadi kejutan gedhe kanggo pamilik mobil sing ngupayakake fashion lan menehi perhatian marang perlindungan cat mobil.More details about the color film proteksi cat are being updated.Please tay tuned for KPAL!