Kabeh Kategori
EN

Apa Perlu Nggawe Film Protèktif Kanggo Mobil Anyar?

Tanggal: 2022-05-25

Cukup, ing lapangan pangopènan cat mobil, iku temtu penting banget kanggo nindakake proyek apik ing pangopènan cat mobil nalika mobil anyar. Sawise mobil anyar digores, regane mobil kasebut suda banget. Nglamar film protèktif dicet kanggo mobil anyar bisa nemen supaya mundhut iki lan nggawa sampeyan luwih penak.

Kaping pisanan, film mobil bisa nambah privasi mobil

Film mobil nduweni fungsi perspektif siji arah sing apik, liwat pantulan fisik ing permukaan film kanggo mbentuk proporsi pemantulan eksternal tartamtu, Nalika katon ing njero mobil saka njaba, bakal ngasilake refleksi visual, supaya kahanan ing njero. ora bisa katon cetha, lan kanthi mangkono nambah akèh privasi.

Kapindho, Film mobil bisa nambah kinerja safety mobil

Yen mobil tabrakan, nyebabake kaca jendela pecah, mesthi bakal nambah ciloko kanggo wong ing mobil. Film protèktif sing ditempelake ing jendhela bakal nggawe kaca isih tetep ing film protèktif ing cilik saka fragmentasi, supaya minangka kanggo korban liyane serius disebabake sputtering pecahan kaca.

Katelu, film mobil bisa kanthi efektif nglindhungi cat mobil asli

Thecar protective film can effectively prevent small stones when driving at high speeds and maliciously scratching paint with keys, as well as accidental slight rubbing, not only that, it can also resist oxidation blocking ultraviolet rays, acid rain, animal feces and other erosion. Effectively prevent minor abrasions caused by the car wash process, and automatically repair minor scratches.

How should the new car choose a protective film? This can be decided according to your specific needs, and different membranes also have corresponding protective capabilities. For example, in the hot summer weather, if you want to reduce the impact of glare and improve driving safety, you can choose a car window film with high heat insulation and high light transmittance. To protect your car from scratches and collisions for long periods of time, you can opt for a painted protective film. We have a wide range of membranes for you to choose from. For example: window films with different transmittances, paint protective films (both on matte and bright surfaces) and light films (we have three colors of soot and purple), if you want to change the color of your car, we also have various colors of color change films.you can contact us if you need.