Kabeh Kategori
EN

Lelungan musim gugur, ati-ati godhong rusak mobil sampeyan!

Tanggal: 2022-11-01


Musim panas sing panas wis rampung, musim gugur sing adhem wis teka.Antara awan lan wengi, adem ayem tentrem. Wit-witan sing ana ing sisih loro-lorone dalan padhang emas, lan warna musim gugur sing gemerisik nyebar. Nanging ing sangisore kaendahan kasebut ana plot sing ala. Godhong-godhongan mati sing ngrusak dalan-dalan"paling narik lan paling mbebayani".


图片 1


Nalika godhong tiba saka cabang, dheweke cepet rusak lan rot, ngetokake cairan korosif. Yen mobil diparkir ing sangisore wit nganti suwe, godhong-godhong sing tiba sing ora diresiki ing wektune bakal ngrusak cat lan dadi kuning lan rapuh. Dicampur karo embun musim gugur, ngrusak cat lan ngrusak kaping pindho.


图片 3


Film mobil KPAL sing ora katon, goresan cepet; Perlindhungan marang serangga lan erosi kimia; Nyegah goresan sifat fisik; Nyegah cipratan cairan; Efektif nambah padhange awak mobil.


pexels-photo-5078352


Kanthi pangayoman saka KPAL kang ora katonFilm perlindungan cat, nglawan ombak peteng ing musim gugur lan karusakan ing cat mobil, tentrem batin mesthi bakal aman nalika nyopir, lan ora bakal kuwatir babagan lelungan.