Kabeh Kategori
EN

Apa Sampeyan Bisa Nyemir Mobil Kanthi PPF?

Tanggal: 2021-11-17

Diposaken ngeruk otomatis kualitas dhasar saka PPF, nanging fungsi iki bakal nolak. Umume, sawise 2 nganti 3 taun, efek bakal dadi cilik lan luwih cilik. Sawisesawetarataun,mobil wis goresan lan ora bisa didandani kanthi otomatis. Apa bisa dipoles? Wangsulane: ya!

1. Kenapa polesan?

Fungsi polishing yaiku kanggo nggiling lapisan saka permukaan materi, supaya bisa nggayuh tujuan padhang lan mbusak tandha. Biasane, nalika lumahing mobil wis oksidasi, yellowing, goresan, lan sapiturute, iku Sejatine dianyaraké sawise mbuwang iku. Mulane, nalika ngeruk timer marasake awakmu, fungsi sakaPPF wis mboko sithik ilang efek, tegese lapisan wis tuwa, lan polishing luwih cocok ing wektu iki.

2. Apa ana efek ing polishing sandhangan mobil?

Apa maningPPF utawa cat mobil, polishing bakal numpes lapisan lumahing lan nggawe wong tipis, amarga inti polishing kanggo tlatah adoh lapisan lumahing. Mulane, polishing jersey bakal ngrusak lapisan permukaan lan ilang fungsine; mulane, iku ora dianjurake kanggo polish ing PPF sing mung ditempelake sawetara taun.

3. Tbedane karo polishing cat mobil

loro-loronePPF polishing lan polishing cat mobil bakal luwih tipis, nangingingmantan ora duwe pengaruh ing cat mobil, sing bisa nglindhungi kekandelan asli cat asli; polishing cat mobil ora bisa rampung endlessly, lan mobil diijini paling ing umur sawijining Wis polesan bab 7 kaping, lanpff punika relatif luwih kenthel saka cat mobil, lan malah bisa polesan luwih saka sepuluh kaping.

#stikermobil #selfhealing #anticratch