Kabeh Kategori
EN

Film TPU warna vs film PVC

Tanggal: 2022-10-26


Akeh wong mikir yen owah-owahan kendaraan mung bisa digayuh kanthi cat semprotan. nyatane, cara utama saka owah-owahan werna mobil isih paste film.Lan werna film kang kinclong, kinerja lan operasi sing adoh luwih apik tinimbang semprotan Paint! Saiki, ana rong skema film kendaraan utama: siji yaiku film warna PVC, liyane yaiku busana TPU warna. Senajan loro-lorone bisa ngganti werna mobil, isih ana sing gedhe prabédan.

 

 PVC 改色膜

 

Bedane siji: materi

Saiki, arus utama sandhangan mobil warna yaiku bahan TPU, lan film warna dhasar yaiku bahan PVC. Mung saka materi, TPU ngluwihi PVC kakehan.

 

Bedane loro: fungsi

Iku amarga saka materi TPU, film TPU werna wis resistance ngeruk, ndandani, resistance karat, resistance yellowing, resistance oksidasi lan akeh fungsi liyane; Lan TCTerms iki film werna materi PVC ora duwe.

 

Bedane telu: kerajinan

Film TPU warna lan film PVC, sajrone proses manufaktur, ora padha karo gedhene. Film TPU warna, substrat, lem khusus banget, syarat sing luwih ketat kanggo proses manufaktur; Film warna PVC mung fokus ing lapisan adesif, warna lan aspek liyane.

 

Bedane papat: konstruksi

Saka kangelan construction lan teknologi, film TPU Warna luwih angel tinimbang film PVC, teknologi luwih Komplek.

 

Bedane limang: jaminan kualitas

Garansi film TPU Warna, saiki umume luwih saka limang taun, garansi sepuluh taun ora umum; film PVC biasane dijamin kanggo loro kanggo limang taun.

 

TPU彩色PPF