Kabeh Kategori
EN

Apa kendaraan energi anyar luwih butuh bungkus ppf sing jelas?

Tanggal: 2024-03-19

Ing rong taun kepungkur, kendharaan energi anyar saya mundhak kanthi cepet, lan permintaan konsumen kanggo kendaraan energi anyar wis tekan dhuwur. Kanthi wutah mbledhos kendaraan energi, ing mobil PPF pasar uga wis nggawa kesempatan anyar. Ing lapangan agêng-kanggo-dhuwur-mburi kendaraan energi anyar, instalasi saka film proteksi cat wis mboko sithik dadi kudu-kudu kanggo mobil anyar sawise padha dibukak. Napa pamilik mobil energi anyar luwih seneng proteksi PPF? Apa kendaraan energi anyar luwih perlu bungkus ppf bening?

Clear PPF

Tambah pangenalan saka PPF

Keunikan lan ora bisa diganti cat mobil asli nemtokake pentinge pemilik mobil kanggo pangopènan cat mobil. TPU Paint Protection Film nduweni kaluwihan kanggo ningkatake padhang permukaan cat, nyegah goresan cilik lan goresan, nglindhungi bahan-bahan sing mbebayani kayata sinar ultraviolet, udan asam, kotoran manuk, lan liya-liyane, lan nduweni kemampuan kanggo ndandani dhewe, nyedhiyakake jangka panjang " njaga tampilan" kanggo mobil lan njaga regane mobil. Kanthi kedewasaan teknologi lan perbaikan pasar sing bertahap, bungkus mobil otomatis wis diakoni dening para pamilik mobil liyane minangka solusi pangopènan cat mobil.

PPF mobil

Proses cat mobil sing luwih Komplek

Dibandhingake karo kendaraan bahan bakar tradisional,kendaraan energi anyar duwe akacepetan pengulangan luwih lan inovasi luwih.Supaya bisa nggayuh sing luwih dhuwur-werna awak kualitas nalika tundhuk karo konsep kayata peraturan konsumsi bahan bakar,puncak karbon,lan netralitas karbon,proses uyuh wis terus-terusan apik lan dikembangaké ing aarah luwih olahan.Cat asli punikadhuwur-cat suhu,nalika Paint repair punika akurang-kahanan Paint.Ana prabédan gawan.Nganyarke proses cat asli hminangka uga sijine nerusake syarat sing luwih dhuwur kanggo tutul-munggah cat.Mesthi, proses cat mobil luwih rumit,sing luwih dhuwur biaya pangopènan lan ndandani sakteruse.

film pangayoman cat otomatis

Adhedhasar alasan ing ndhuwur,nduweni mobil luwih antusias saka tau babagan nginstal marasake awakmu dhewe ppf.Nalika milih proteksi cat mobil kabelm,kualitas film mobil wigatiKPALFILM nggunakake polycaprolactone-partikel TPU alifatik.Sawise 10 taun cuaca sing padha,isih nuduhake visual lan phy bangetkualitas sical lan kualitas stabil,mbantu mobil sampeyan entuk daya saing inti sing luwih kuat.