Kabeh Kategori
EN

Apa Vinyl Wrap PPF?

Tanggal: 2021-11-29

Akeh wong sing mikir yen PPF mung versi transparan saka vinyl bungkus wayang. Ing kasunyatan, padha produk temen beda. Ing cendhak, thePPF bisa nglindhungi cat lan kanthi otomatis ndandani goresan. Iku trep banget tanpa ngganti lisensi nyopir. Thewrap vinylfilm sugih ing werna lan katon apik banget. Loro-lorone nduweni kaluwihan sing ora diduweni dening pihak liya. Dadi angel kanggo kita milih. Dina iki, aku bakal mbandhingake lan nganalisa kanggo mbantu sampeyan ngerti bedane antarane loro kasebut.

 

1. Rega

PPF: $ 400-1500;

Bungkus film vinyl: $ 100-500.

Alesan kanggo prabédan rega gedhe yaiku materi sing beda.

Thewrap vinyl film nguber werna padhang, lan materi biasane PVC, lan film paling apik luwih saka 10,000 dolar; nalika PPF ngupaya transparansi sing dhuwur, lan bahan kasebut yaiku PVC lan TPU, saengga wates ndhuwur rega kasebut relatif dhuwur.

 

2. Kesan estetis

PPF ora ngganti warna cat mobil, transparan banget, lan nduweni rong efek cahya lan matte, sing ndadekake temperamen mobil luwih apik; film vinyl wrap nyakup werna cat mobil asli, macem-macem banget sugih, lan siji merek bisa duwe Welasan werna kanggo nyorot unik lan nuduhake pribadine mirunggan.

 

3. efek pangayoman

PPF tahan gores. Antarane wong-wong mau, bahan TPU duweni efek banget kanggo nglindhungi cat, lan kanthi otomatis bisa ndandani permukaan goresan cilik; film vinyl wrap uga bisa nyegah goresan, nanging ora apik minangka mantan, lan ora ana fungsi repair ngeruk.