Kabeh Kategori
EN

Kepiye Cara Ngresiki Mobil Kanthi PPF?

Tanggal: 2021-11-29

PPF is a transparent protective film, which protects the car paint from damage, and will inevitably come into direct contact with dirt, that is, it will still be dirty. As transparent film, how should it be cleaned? It is normal.There are still some things to pay attention to when washingthe car.

1. The cleaning cycle of PPF

Wash the car regularly, once a week. It doesn't need to be too frequent. Do not wash the car within a week after you just putit on. The dirt can be wiped clean with a soft fine towel and clean water;

Kotoran korosif (reget greasy, pewarnaan, kotoran manuk, lan liya-liyane) kudu diresiki sajrone 24 jam sabisa-bisa, ditinggalake bakal ninggalake jejak sing angel dibusak;

Bali menyang toko film kanggo pangopènan kanggo setengah taun utawa setahun iku bener reresik pepek saka lumahing film kanggo mbusak reregetan wangkal sing nglumpukake liwat wektu.

 

2. What to pay attention to when cleaning PPF

Aja gun banyu langsung scouring pinggiran, kang bisa nyuda kasempatan saka sudhut warping;

Aja nggunakake banyu najis kanggo ngresiki;

Do not use acid-base corrosive cleaning agents to cleanit.

#vinil bungkus mobil #vinil stiker #vinil perekat diri