Kabeh Kategori
EN

Sepira efektif biaya kanggo Aplikasi PPF Mobil?

Tanggal: 2023-12-18

Babagan pisanan sing ditindakake dening pamilik mobil sawise njupuk mobil yaiku nambah macem-macem langkah protèktif, utamane PPF aplikasi. Nanging, sawetara wong mikir apa biaya nglamar film iku worth iku? Apa waxing, pangopènan, lan repainting uga larang banget?

dina iki, KPAL bakal menehi perbandingan"Aplikasi PPF vs.Obiasa waeMaintenance". Endi sing luwih larang?

Waxing:

Nglamar lapisan lilin protèktif menyang lumahing awak mobil lan mbuwang lilin metu kanggo kawentar minangka solusi kaendahan cat generasi pisanan tradisional sing bisa nambah padhange saka lumahing Paint.

1

Advantage:

Ekonomi lan Affordable: rega mirah lan construction prasaja.

Disadvantages:

short Protasi Time: It dissolves nalika kapapar banyu lan suhu dhuwur, lan mbutuhake waxing Kerep. Umume mung tetep watara 15 dina, mbutuhake sawetara konstruksi, lan waxing meh 20 kaping setahun;

The Protective Pkinerja punika Arata-rata: It mung bisa nglindhungi saka bledug, nanging efek protèktif ora ketok marang goresan lan goresan. Bahan kimia bakal nembus menyang retakan cilik lan celah ing cat mobil, ngoksidasi lan ngrusak cat mobil, lan dadi kuning lan tuwa.

Seling Gkesed:

Liwat mesin polishing geter khusus, glaze dipencet menyang interior cat mobil kanggo mbentuk film protèktif bolong. Rega proyek kaendahan cat generasi kaping loro iku umume sekitar 800 nganti 1,000 yuan.

2

Advantage: 

Cat Mobil Protèktif: Bisa nambah kekerasan permukaan cat, nolak suhu dhuwur, udan asam, lan sinar UV.

cacat:

Apil Durability: Komponen utama yaiku bahan organik, sing gampang diasam lan teroksidasi. Daya tahan rata-rata lan kudu digunakake 3 nganti 6 kaping setahun;

Inflexible: Ora bisa diganti dadi waxing utawa cara liyane, mung bisa disegel nganggo glaze.

Nglamar PPF:

Iku ateges film anyar ramah lingkungan kinerja dhuwur karo kateguhan super. Sawise instalasi, bisa ngisolasi permukaan cat mobil saka udhara. Iki minangka tingkat perlindungan fisik. Bisa nyegah udan asam, oksidasi, goresan, lan pangayoman tahan lama ing permukaan cat.

KPAL Clear PPF

Kaluwihan:

Padhang Car Paint: Integrasi karo mobil asli, nambah padhange dening 30% ~ 40%, lan tetep ayu minangka anyar;

Tahan Corrosion: Nyegah lenga, pelumas, alkali lemah, wedhi, udan asam, lan sapiturute saka ngrusak cat mobil asli;

cilik Skrakan Repair: Kinerja tegangan super, bisa nolak goresan lan gesekan umum, goresan cilik bisa didandani kanthi termal.

cacat:

The Pberas larang regane: Sawetara ewu sing luwih murah, puluhan ewu sing larang;

Industry Chaos: Industri sandhangan mobil sing ora katon minangka tas campuran, sing mbutuhake konsumen supaya mbukak mripat lan milih merek sing dipercaya.

milih KPALFILM bisa njaga cat mobil asli katon anyar kanggo dangu.

Pamilihan -Quality PPF uga investasi. Siji investasi, keuntungan seumur hidup.