Kabeh Kategori
EN

Kepiye Pilih Film Proteksi Cat Kanggo Mobil Sampeyan?

Tanggal: 2022-01-07

Pamilik mobil cetha banget yen mobil sing mlaku ing dalan ora bisa dihindari bakal kena serangan saka jagad njaba. Contone, feces manuk, wedhi, udan ora nguntungke, cabang, pembalap anyar nyerang, etc. Sawise ketemu assaults iki, cat mobil bisa scratched , banjur ppf bisa muter Paint protèktif maksimum.

Faktor ing ngisor iki kudu dianggep sadurunge tuku film ppf mobil:

1. Anggaran tuku - nemtokake jangkoan tuku

Anggaran minangka perkara pisanan sing kudu ditemtokake, lan ditemtokake manawa anggaran bakal ngerti carane milih sawetara tuku.


2. Ngenali merek - nemtokake kritéria tuku

Ana akeh merek PPF ing pasar, nanging ora kabeh merek worth tuku. Ngenali merek minangka bagean sing penting banget, amarga produsen merek bakal nyedhiyakake layanan tambah nilai sing penting banget kanggo sawise adol lan garansi.


3. Pilih Material - Nemtokake Kualitas

Bahan PPF sing beda-beda beda. Njupuk materi PVC contone, materi iki Sejatine uncoatable, ora mung ambu ora enak, nanging uga banget tipis.

Babagan materi: PPF ing pasar Sejatine dipérang dadi telu, pisanan materi PVC, kang hard, lan gampang kanggo luh mudhun. Kapindho yaiku TPU, lan uga minangka bahan utama, lan luwih alus, keluwesan luwih apik, lan wektu luwih suwe. Sing nomer telu yaiku lapisan TPU +, materi sing dianyari ing TPU, sing ningkatake resistensi goresan.

Mulane, ing materi sing dituku, dianjurake kanggo milih TPU utawa TPU + lapisan.

Carane kanggo ngenali materi punika PVC utawa TPU?

Prasaja banget, Cut Piece cilik saka ppf, njupuk korek lan diobong, mambu pungent PVC, mambu cilik utawa ora mambu TPU. Kajaba iku, iku uga bisa nggunakake kuku kanggo scrape, lan iku TPU sing bisa dibalèkaké. Recovery punika PVC.


4. Apa merek duwe film nglereni data khusus?

Merek kanthi data tujuan khusus mesthi luwih apik tinimbang merek kompresi buatan. Sawise kabeh, komputer wis dirancang kanggo luwih apik.

Dadi, penunggang ora mung mbayar manungsa waé kanggo rega, amarga tuku sing ala ora protèktif kanggo cat mobil, Kosok baline bakal mbebayani.