Kabeh Kategori
EN

Kepiye cara ngalahake pembunuh umum cat mobil kanthi film pelindung?

Tanggal: 2024-03-04

Dicritakake yen wong dihiasi nganggo sandhangan, lan mobil dihiasi nganggo cat. Senajan cat mobil ora mengaruhi nggunakake kendaraan, iku mung bagean irreversible saka mobil. Keprigelan sing duwe mobil kanggo njaga mobil kasebut bisa dideleng saka kondisi cat mobil kasebut. Mangkene apa sing kudu diomongake. Aku wisuh, wax, lan polishing mobilku ajeg. Kenapa mobilku isih katon lawas? Iki amarga sampeyan ora ngerti manawa ana sawetara "pembunuh" umum sing diadhepi cat mobil nalika lelungan saben dina.

Bangkai serangga lan kotoran manuk

Kotoran manuk biasane wernane putih lan katon ora mbebayani, nanging umume ngandhut asam lan bisa korosif nalika dicelupake ing cat mobil. Paling awon, iku bakal nimbulaké lumahing Paint ilang luster sawijining.

kotoran manuk & ppf

Permen karet netes

Permen karet punika ora ana warna lan angel dideteksi, nanging uga korosif. Reresik nganggo tisu teles ora efektif lan bisa uga nggedhekake wilayah kasebut. Mobil sing tetep ing sangisore wit kanggo wektu sing suwe kudu menehi perhatian khusus.

permen karet netes & bungkus mobil bening

Warna oksidatif

Nalika mobil kena sinar ultraviolet kanggo dangu, lenga ing cat bakal terus nguap kanggo nglindhungi dhewe. Sajrone wektu, lenga akumulasi nyebar banget lan mbentuk lapisan oksida, sing nyuda padhang lan ambane permukaan cat.

oksidatif discoloration & Paint film protèktif

Faktor liyane

Mbok menawa sampeyan bisa nyingkiri titik-titik sadurunge yen sampeyan ngati-ati, nanging "salam apik" saka penunggang liyane nalika nyopir ora bisa ditebak. Yen ana kacilakan goresan, permukaan cat mesthi bakal nandhang karusakan cilik utawa abot.

kacilakan mobil scratch & cat pulih jas ppf

Ngadhepi pembunuh cat mobil iki, sampeyan ora bisa nolak? Supaya mobil sampeyan tetep mengkilat lan rapi sawayah-wayah, ana cara kanggo nindakake sapisan lan kanggo kabeh - nginstal KPAL Protasi Film!

KPAL TPU Protective Film kabeh digawe saka bahan sing diimpor kanthi kualitas dhuwur, nyebabake tahan cuaca sing apik, tahan kimia, tahan nyandhang, tahan luh, sifat anti-fouling, lsp.

Jaga Oasline Car Paint

KPAL Car PPF Film bisa wujud a fisik ppf kot lapisan ing lumahing mobil kanggo nglindhungi Paint mobil asli saka goresan lan karusakan. 

film ppf otomatis

banget Snoda Rpitulung

KPAL Cmaca Car Wrap nduweni resistance karat super, lan bisa nolak karusakan long-term kanggo lumahing Paint kayata aspal, grease, alkali banget, wedhi lan udan asam, etc. Maximizes pangayoman saka cat mobil asli lan mung diinstal sapisan.

gedhe Tensile Properties

Amarga materi sing apik banget, KPAL Clear PPF milih bahan dhasar ndhuwur ing donya kanggo nggawe duwe ductility apik lan bisa pas sampurna ing sembarang lumahing sudhut mlengkung mobil.

kahuripan Bmbenerake Car Paint

KPAL Gmundhut PPF bisa digabung karo mobil asli lan doesn't mengaruhi werna bener saka lumahing Paint ing kabeh. Bisa nambah kinclong permukaan cat mobil lan nggawe mobil sampeyan ayu kaya anyar.

Kanggo sing duwe mobil, cat mobil sing mengkilat lan anyar kaya "pasuryan". Kanggo nglindhungi "pasuryan" sampeyan, sampeyan kudu milih an ora katon ppf panutup kanthi kualitas apik banget.

 Pilih KPALFILM kanggo nggawe mobil sampeyan luwih lengkap!

film marasake awakmu dhewe ppf