Kabeh Kategori
EN

Kepiye cara nambani film perlindungan cat?

Tanggal: 2023-04-25


Nyopir ing lalu lintas saben dina, ana akeh banget kahanan sing ora dingerteni, sampeyan ora ngerti apa sing bakal kelakon ing detik sabanjure, kanggo kendaraan dhewe, resiko uga paling gedhe amarga lumahing Paint kapapar. Ing wektu iki, kita kudu nimbang nyelehake jas mobil sing ora katon ing kendaraan. Ora mung bisa nolak saben goresan tipis, nanging uga duwe fungsi ndandani otomatis kanggo panggunaan jangka panjang.

 

Apa fungsi ndandani otomatis? Ing kahanan kasebut, bisa ndandani dhewe. Suwene wektu ndandani dhewe? Dina iki, aku bakal menehi jawaban sing rinci kanggo marem kabeh keraguan babagan fungsi iki.

 

undefined

 

 

Sadurunge iku, ayo padha ngerti tutup mobil sing ora katon. Iki minangka film sing dipasang lan dipasang ing permukaan cat awak mobil kanggo nglindhungi permukaan cat awak mobil. Alesan kenapa dheweke bisa ndandani dhewe ditemtokake dening struktur lapisan sing paling entheng. Struktur molekul saka lapisan permukaan sing paling akeh disusun kanthi rapet, lan kapadhetan molekul uga dhuwur, sing mbentuk apa sing asring diarani lapisan dhuwur. Mulane, nalika tutup mobil ora katon goresan, amarga Kapadhetan dhuwur saka lapisan, tandha ora bakal jero banget, nanging susunan molekul lapisan bakal diganti, lan lapisan ora bakal scratched. Ing wektu iki, mung kudu kapapar sinar srengenge (utawa dadi panas, lan sapiturute), struktur molekul lapisan mobil sing ora katon maneh, lan goresan bakal ilang alon-alon.

 

Nanging, ana rong jinis ndandani otomatis, siji "diposaken panas" lan liyane "repair kapindho". Sanajan kabeh padha ndandani goresan, isih ana bedane bedane tembung.

 

Apa iku hotfix?

"Diposaken panas", minangka jeneng tabet, tegese goresan kudu dibalèkaké ing suhu tartamtu, lan saiki mung tutup mobil TPU duwe kemampuan iki.

 

Apa repair cepet?

"Diposaken kapindho" tegese "tutup mobil sing tatu" bisa didandani kanthi cepet lan kanthi otomatis ing suhu kamar. Akeh tutup mobil PVC utawa PU awal duwe fungsi "repair kapindho".

 

Beda karo struktur molekul saka lapisan

"Perbaikan panas" minangka evolusi perbaikan cepet. Saka struktur molekul lapisan, molekul lapisan ndandani panas "luwih abot lan luwih rapet", lan efek ndandani luwih apik.

 

"Reparasi Kapindho" Jarak molekuler relatif gedhe, lan goresan ora ana pengaruhe. Sawise pasukan njaba dibusak, struktur molekul bali menyang wangun asli, lan efek saka repair cepet diprodhuksi.

 

Beda karo kondisi pasukan njaba sing padha

"Diposaken panas" Nalika tutup mobil kegores dening pasukan external, amarga struktur molekul nyenyet saka materi TPU, kelenturan apik, lan tingkat elongation dhuwur, malah yen goresan kelakon, padha ora jero banget, amarga struktur molekul rusak. bakal pulih kanthi otomatis, kanggo nggayuh tujuan ndandani goresan.

 

"Reparasi Kapindho" Nalika tutup mobil digores dening pasukan njaba, molekul ing tutup mobil buyar amarga ekstrusi, supaya ora gores. Nalika gaya njaba ninggalake, struktur molekul bali menyang posisi asline.

 

Ing cendhak, minangka adoh minangka teknologi saiki ngangap, ngeruk poto-repair fungsi tutup mobil siro ora minangka cepet sabisa. Apa iku ndandani termal utawa ndandani cepet,ana watesan, yaiku, tutup mobil utawa lapisan permukaan ora rusak.And fungsi ndandani otomatis bisa kanggo goresan tipis ing obyek kayata cabang utawa tombol. Nanging yen goresan serius lan lapisan permukaan rusak, bakal ilang kemampuan kanggo ndandani kanthi otomatis. Yen lapisan digores nanging ora tutup, cat isih bakal dilindhungi.