Kabeh Kategori
EN

Kepiye carane njaga bungkus mobil sing jelas ing musim dingin?

Tanggal: 2024-02-05

Ing mangsa, kita kerep nemoni masalah karo cat mobil, kayata cat kendaraan tuwa, cat sing gampang teyeng, oksidasi, lan tiba, lan liya-liyane. PPF kanggo mobil ing mangsa. Iki utamane amarga mobil luwih cenderung nyebabake kacilakan lalu lintas ing musim dingin, lan pamilik mobil kudu menehi perhatian khusus nalika nyopir ing musim dingin. Nanging ana pitakonan sing wis ngganggu akeh pemilik mobil, yaiku carane peduli kanggo cat mobil nalika nyopir ing mangsa?

Bungkus ppf mobil iku mobil khusus film proteksi cat sing ora mung nglindhungi lumahing cat mobil saka karusakan, nanging uga mbenakake padhange awak mobil. Dadi hOw kanggo njaga bungkus mobil sing cetha nalika musim dingin?

Pay manungsa waé menyang tpangaturan suhu nalika ngumbah mobil

Amarga materi saka film cat mobil punika umume PVC, suhu kudu dikontrol kanthi apik nalika ngumbah mobil. Ora bisa dhuwur banget utawa kurang banget. Umume, suhu cuci mobil sekitar 10-30 derajat. Yen suhu dhuwur banget, bungkus mobil ppf bakal gampang dadi rapuh lan rusak; yen suhu banget kurang, ppf siluman uga bakal beku. Mulane, nalika ngumbah mobil, sampeyan kudu menehi perhatian marang pangaturan suhu.

mobil pf

aplikasi lilin kanggo pangayoman tambahan 

yen car asring diparkir ing udhara mbukak, disaranake pemilik aplikasi an ppf otomotif menyang mobil banjur aplikasi lilin polish utawa paraffin, sing bisa nyegah cat mobil supaya ora dioksidasi, rusak lan gores.

Bungkus sing ditutupi

Yen suhu lokal ngisor minus 10 derajat, banjur ing ppf bungkus siluman kudu diselehake ing garasi utawa tutup mobil kanggo pangayoman. Amarga nalika cuaca kadhemen, ppf hidrofobik gampang beku, lan beku film cetha ppf bisa mengaruhi efektifitas.

bungkus mobil

Gunakake sikat alus kanggo mbusak salju alus

Ing mangsa, ana salju ing akeh panggonan. Ekhusus sawise salju, ice gampang kanggo nglumpukake ing lumahing panutup awak mobil, nyebabake goresan ing tutup mobil lan mengaruhi tampilan. Mulane, nalika salju nglumpukake sawise salju, pemilik mobil kudu mbusak salju ing wektu. Nalika mbusak salju,yluwih becik sampeyan nggunakake sikat alus-bristled kanggo mbusak salju. Priksa manawa kanggo ngilangke mobil sadurunge ngresiki kanggo nyegah salju lan kerikil tiba ing permukaan cat, sing bakal mengaruhi kaendahan permukaan cat. Ing mangsa adhem, amarga hawa adhem, udan lan salju dadi asam. Yen ora dibusak ing wektu, iku bakal corrode tpu film ppf.

sikat alus mobil

 biasa mriksa munggah

Urip layanan PPF jas umume kira-kira 5 taun, dadi pemilik mobil kudu kanthi rutin mriksa lan njaga film pelindung cat mobil miturut kahanan sing nyata supaya ora tuwa saka sandhangan mobil sing ora katon.

Ing ndhuwur minangka konten sing relevan babagan carane njaga bungkus film perlindungan cat ing mangsa. KPALFILM ngarep-arep kabeh nduweni mobil bisa mbayar manungsa waé liyane nalika nyopir ing mangsa. pangopènan sing tepat saka ppf apik bisa ngluwihi umur layanan.