Kabeh Kategori
EN

Carane ngatasi masalah PET vinyl wrap film lem kiwa?

Tanggal: 2024-03-26

PET vinyl wrap film nuduhake menyang werna ngganti film nggunakake kertas backing PET (PET release film). Dibandhingake karo PVC bungkus mobil warna-warni kanthi backing kertas biasa, permukaan film PET warna pf luwih alus, padhang, lan ora ana kulit jeruk. Nanging, miturut profesional industri, ana masalah umum karo basis PET saiki werna film proteksi cat, yaiku tandha offset gampang ditinggalake sajrone konstruksi.

Napa nggunakake PET adhedhasar bungkus mobil warna-warni luwih gampang ninggalake adesif lim sajrone konstruksi? wacana iki KPAL bakal nggawa sampeyan kanggo njelajah bebarengan.

film pangayoman cat werna

Wiki PET werna film ppf nahan lem?

1. Masalah Kualitas Lem: Bisa uga kekuwatan adesif awal saka lem kasebut dhuwur banget lan pelumasan ora cukup sajrone proses konstruksi; bisa uga akeh banget lem sing ditrapake nalika nglebokake lem kasebut, nyebabake lem gampang tiba.

2. construction Technical Issues: Yen ing ganti warnae film ora warata utawa airtight nalika pisanan diinstal, applicator film bakal narik munggah film mobil maneh lan aplikasi maneh. Nalika sampeyan narik munggah, lim lan lumahing mobil bakal stringy utawa alus, lan scraping iku warata maneh bisa nimbulaké lim kanggo pindhah lan nglumpukake, mbentuk bumps.

film ppf warna

Solusi kanggo ninggalake adhesive lim on PET Cmambu bungkus vinil

1. Sajrone proses manggang karo bedhil baking, dianjurake kanggo tetep watara 3 detik sawise manggang lan aja langsung nempel (alesane yaiku lem kasebut gampang ilang sawise dadi panas, lan pendinginan nyuda leleh lem).

2. Gunakake gel padusan lan banyu kanggo mbentuk agen defoaming, banjur semprotan ing lokasi ing ngendi offset printing abot (ing mobil, ora ing film). Agen umpluk lan lem luwih gampang dilumuri, nyuda percetakan offset.

3. Yen sampeyan nemokake yen isih ana printing offset nalika scraping, sampeyan uga bisa nyemprotake agen defoaming cilik ing kain pembungkus / felt saka scraper.

bungkus mobil warna-warni

Singkat, KPALFILM kalebu macem-macem werna, bahan lan unggul bungkus mobil warna-warni, sing bisa nghias lan dekorasi mobil sampeyan tanpa ngrusak cat dhewe! Ketemu macem-macem pangarepan, nggawa sampeyan pengalaman blanja sing sampurna.