Kabeh Kategori
EN

Kepiye cara nggunakake PPF kanggo nglawan "penyakit kulit" cat mobil?

Tanggal: 2024-01-29

Cat mobil kaya "kulit" sing nutupi njaba mobil. Yen "kulit" dijaga kanthi apik, mobil bakal katon padhang. Nanging, ing urip saben dina, nalika mobil drive ing kahanan dalan beda or lingkungan, lumahing Paint mobil wis ngalami long-term cahya kanggo srengenge, angin lan udan, lan alon-alon cuaca, utamané erosi saka udan asam, kang bakal luwih weaken cat mobil. Lumahing dadi kasar lan kusam.

Saliyane erosi lingkungan alam, kendaraan uga bakal nemoni goresan karo kendaraan liyane utawa goresan karo obyek liyane. Apa maneh, dheweke uga bakal nemoni goresan ala saka wong liya. Preduli saka kahanan ndhuwur, iku bakal nimbulaké karusakan kanggo mobil permukaan cat, sing bakal katon minangka macem-macem "penyakit kulit."

Gejala 1: Kalah kinclong

Akeh pamilik mobil bakal nemokake yen sawise nyopir mobil kanggo sawetara wektu, gloss cat luwih peteng tinimbang nalika pisanan njupuk mobil. Nyatane, iki minangka tandha oksidasi cat. Cahya srengenge ing saindhenging taun minangka alasan utama kanggo nyepetake umur cat mobil. Sinar ultraviolet ing srengenge pungkasane bakal nyebabake kegagalan saka lapisan mobil.Swara wektu,cat awak mobil ora mung bakal ilang luster, nanging uga dadi ireng, putih, lan lumahing bakal dadi atos.

gloss mobil wrap

Gejala 2: Microcracks

Ing suryo srengenge kuwat, lapisan varnish paling njaba saka lumahing Paint wis mboko sithik rusak, Paint wis diobong, lan lumahing Paint metallic bakal gawé retak banget, kang bakal terus nembus Paint mobil nganti "break down" kabeh Paint. . lapisan, pungkasanipun nyebabake retak.

microcracks

Gejala 3: Goresan

Nalika mobil nyopir ing kacepetan dhuwur, partikel wedhi, cabang, lan sapiturute nggebug lumahing cat mobil bakal nimbulaké cilik. goresan. Nalika ngumbah mobil, kain sing diwarnai karo partikel pasir sing apik bisa uga nyebabake goresan permukaan cat mobil.

goresan mobil

Nalika mobil kita nuduhake "gejala" iki, kita kudu "resep obat sing bener" - pisanan, kita kudu ora kesed. Yen kita nemokake rereget ing permukaan mobil, kita kudu ngresiki ing wektu. Yen ora, bakal ana akeh banget noda akumulasi lan bakal repot nalika ngresiki mengko. Gampang ngrusak permukaan cat mobil. Sawise karusakan cat mobil ditemokake, langkah-langkah kayata lukisan semprotan, waxing, sealing, polishing lan grinding bisa digunakake kanggo nambani karusakan, gumantung saka keruwetan karusakan. Nanging, cara perawatan paling apik ora tau "injeksi lan obat-obatan", nanging pencegahan ing advance.

film tpu ppf

Nang kene Film Proteksi Cat rawuh minangka sing maju wangun perawatan preventif.TPU Car Wnge-rap Film tumindak minangka alangi transparent, shielding ing cat mobil saka goresan, chip, lan karusakan UV. It kaya nglamar lapisan protèktif kanggo kulit kita kanggo njaga saka ancaman njaba. Miturut nandur modal ing pff car sing nduweni bisa proaktif nglindhungi "kulit" kendaraan lan njaga katon murni kanggo dangu, minimalake perlu kanggo ndandani ekstensif mudhun baris. Minangka rutinitas perawatan kulit nyegah bisa njaga kulit kita sehat lan sumringah, nggabungake bra mobil bening menyang praktik perawatan mobil bisa njamin kaendahan sing tahan suwe lan pangayoman kanggo kendaraan sampeyan.

KPALFILM-K-PLUS TPU PPF seri digawe saka Amerikan Ashland glue digabungake karo dhuwur-bahan industri kang TPU bmateri ase, lan Integrasi karo unik KPAL kang lapisan mobil keramik. Peregangan sinkron lan kinerja komprehensif sing apik nggawe cetha ppf duwe karakteristik tension dhuwur, pasukan narik dhuwur, kekuatan lan resistance tuwa, nglindhungi tcat mobil kanggo wektu sing luwih suwe.