Kabeh Kategori
EN

Kepiye cara nggunakake TPU PPF kanggo nolak garis srengenge cat mobil?

Tanggal: 2024-03-12

Apa sampeyan kelingan nalika pisanan ketemu mobil sing ditresnani? Rampung cat sing apik banget, mulus lan rata, sumunar padhang, langsung memikat, lan entuk puncak kaendahan nalika debut. Nanging amarga mobil didorong suwe lan wis tempuh puluhan ewu kilometer, sawise ngalami angin lan es, macem-macem kerusakan ing permukaan cat ora bisa dihindari, kalebu. garis srengenge lan sorotan garis-garis. Kenapa cat mobil katon bertekstur? Kepiye carane bisa ngatasi kanthi efektif? Dina iki KPALFILM bakal menehi popularization ilmu!

Apa garis srengenge?

Ing jagad iki ana pirang-pirang perkara, kayata tembung "garis-garis srengenge". Wong-wong sing wis tau krungu bab iku njupuk kanggo diwenehake iku masalah disebabake srengenge ing mobil, nanging iki bener injustice kanggo srengenge.

Sunbursts uga disebut spiral streaks. Iki minangka garis cilik sing bentuke kaya jaring laba-laba. Utamane amarga cara ngumbah mobil sing salah. Padha bakal ketok banget ing cahya tartamtu, utamané ing langsung suryo srengenge. Iki diarani sunburst. Alesan kanggo "pola srengenge".

cat mobil sun stripes

Kepiye cara nangani kanthi bener?

Cara perawatan rutin: Cuci mobil kendur

Kanggo kerut srengenge, solusi umum yaiku ngumbah mobil. Kerjo bareng karo urutan ngumbah sing bener supaya partikel endapan sing gedhe geser, lan pungkasane mbusak rereget saka permukaan cat sabisa-bisa, utawa gosok bola-bali nganggo cairan cuci mobil profesional. Sawise awak mobil wis garing, kedadeyan tandha srengenge bakal suda banget!

mobil anti kuning ppf

Trik Ultimate: PPF Paint Protection Film

Ing analisis pungkasan, cara nanggulangi sing kasebut ing ndhuwur sejatine minangka langkah remedial sawise kedadeyan kasebut. Sanajan efek tartamtu bisa dideleng ing wektu sing cendhak, garis asli bakal katon maneh sajrone wektu, ngobati gejala tinimbang sababe.

Yen sampeyan pengin dhasar ngatasi masalah kayata garis srengenge lan sorotanloreng, iku paling apik kanggo sijine marasake awakmu dhewe PPF ing mobil kanggo nglindhungi lan saestu nyegah sadurunge kelakon!

film tpu ppf

KPAL bungkus mobil ppf kasebut kanthi teliti, milih bahan dhasar kualitas dhuwur, strictly kontrol kualitas, lan setya nggawe pengalaman produk marem lan aman kanggo pelanggan. Ing K SERISERI P lan PLUS SERI kabeh duwe kinerja produk banget lan kualitas stabil banget.

Ora mung bisa ngisolasi cat mobil asli sing larang regane saka lingkungan njaba, nolak rereget lan karat sing ora dikarepake pemilik mobil, lan ngilangi rasa kuwatir babagan garis srengenge lan tandha sorotan; bisa uga dhasar ngatasi masalah pemilik mobil sadurunge, supaya cat mobil bisa direksa. 

Bungkus PPF Otomatis Premium KPAL, Waja Mobil sing Ora Katon, Ora Bisa Dikalahake ing Pertempuran!