Kabeh Kategori
EN

Apa Kaca Film Mobil Perlu?

Tanggal: 2022-06-02

Akeh sing duwe mobil seneng dekorasi mobil sawise tuku, kalebu tikar, bantal, recorder mobil, sandhangan mobil, film mobil lan liya-liyane. Ing taun-taun pungkasan, kaca film panas banget, umume wong bakal nggawe film jendela lan kaca ngarep lan mburi kendaraan, lan sawetara toko kecantikan mobil bakal nawakake layanan film nalika tuku mobil anyar. Dadi apa peran kaca film? Apa aku kudu masang film menyang kaca mobil? Ngerti sawise ora entangled maneh.

 

FUNGSI TINT:

1. Pamblokiran sinar UV

Kanggo umume wong, panggunaan kaca film mobil sing paling gedhe bisa uga ngalangi sinar UV, sing uga dadi sebab kenapa toko kecantikan mobil paling akeh ngandhani wong nalika adol layanan film. Miturut riset lan tes sing ditindakake dening peternak utama, kaca jendela mobil lan kaca ngarep lan mburi bisa diblokir kanthi efektif saka sinar UV (cathetan yen sinar UV, dudu sing diblokir saka ngurangi cahya) sawise film kasebut ditrapake. Watesan UV bisa nglindhungi penumpang mobil saka srengenge, utamané ing mangsa panas nalika srengenge kuwat banget, film bisa èfèktif mblokir bagéan saka cahya katon lan pangayoman UV saka kendaraan, lan uga bisa muter peran ing ngurangi mobil. suhu.

 

2. bledosan-bukti

Kaca paling mobil yaiku kaca tempered, yen ditabrak, kabeh potongan bakal pecah dadi potongan. Ing kasus iki, yen ana wong ing mobil, iku bakal mbebayani banget, yen kaca jendhela film bisa nemen ngurangi daya mateni kaca pecah. Sing paling khas yaiku kaca pecah saka film kasebut saka retak bolong, lan ora kabeh pecah. Bisa èfèktif nyegah kaca pecah saka splashing lan ciloko wong, lan nglindhungi penumpang ing mobil saka babras.

 

3. Ngapikake Privasi

Sawetara film kaca mobil warna peteng nduweni fitur sing jelas, yaiku fungsi tembus siji arah. Iku angel kanggo ndeleng spesifik saka interior mobil saka njaba, nalika interior mobil bisa katon cetha saka njaba. Film peteng ing jendhela mobil bisa nambah privasi, kang iku salah siji saka alesan utama kok akeh wong milih kanggo aplikasi, lan uga bisa duwe efek nyegah nyolong. Film peteng bisa nyuda tingkat transmisi cahya saka kaca lan mengaruhi garis saka ngarsane. Film peteng duwe kaluwihan tinimbang film cahya kanggo nambah privasi mobil, nanging uga duwe kekurangan utama. Film peteng ing jendela mobil bisa nyuda tingkat transmisi cahya saka kaca, sing mengaruhi garis pandang. Ing lingkungan peteng kayata nyopir wengi utawa dina udan, digabungake karo efek film ireng ing jendhela, dadi angel kanggo driver kanggo mirsani sisih kiwa lan tengen lan kaca spion. Mulane, ing sawetara panggonan, pemilik mobil kudu ninggalake bagean saka spasi ing jendhela segitiga yen padha duwe film peteng, supaya padha bisa gampang mirsani kaca spion lan sisih kiwa lan tengen.

Dadi misale jek sing kanggo film jendhela kendaraan perlu, film ora mung bisa mblokir sinar UV anti-glare, nyuda suhu ing mobil, lan uga bisa nindakake bledosan-bukti kendaraan; nyegah kaca mobil ndadak pecah supaya ora nglarani sing numpak mobil. Lan ing model mobil kanggo nambah privasi kendaraan ing wektu sing padha, kita kudu nimbang pilihan saka film ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka transmisi cahya apik, kanggo privasi kendaraan punika secondary, kudu njamin safety paling penting.