Kabeh Kategori
EN

KPAL Capri Grey-Purple Vinyl Film Bukak Apik banget

Tanggal: 2022-10-12

1


IPhone 14 pro max ungu peteng wis diduweni, lan mesthi mobil sing ditresnani ora bisa ditinggalake - ungu Capri abu-abu sing romantis kaya nggantheng lan misterius kaya mawar, kanthi jenuh warna sing sithik, tekstur satin nggawe dhuwur. -suwasana pungkasan, lan minangka Gamelan minangka kulit bayi.Refraction alus ing cahya alam katon kebak tekstur, elegan lan loman, kang cocok banget kanggo ganti mangsa.


2


Desain Porsche 911 wis luar biasa saka generasi pisanan nganti modern. Yen sampeyan ndeleng, sampeyan bakal kaget: wis! Dibungkus ing film ungu Capri abu-abu saka kpal, 911 iki duwe urip anyar - misterius nanging ora adoh, murah lan sugih.

 

4


Aku pengin ngerti yen sampeyan kangen dina iku, nalika sampeyan mlayu tanpa beban ing angin lan srengenge surup. Pasang KPAL Capri ungu abu-abu iki kanggo mobil sampeyan, lan ajak sawetara kanca kanggo nyopir mobil anyar bebarengan, nyopir ing pinggir segara nalika srengenge srengenge!