Kabeh Kategori
EN

Piranti Lunak Pemotongan Film Mobil Khusus uga minangka Kekuwatan KPAL!

Tanggal: 2023-11-06

Kanthi perkembangan internet seluler kanthi cepet, perusahaan lan konsumen ngupayakake "Efisiensi" lan "Presisi". Mula, "internet plus" lan "Data gedhe" dadi trompet kanggo kabeh lapisan masyarakat kanthi efektif ngenggoni pasar.

Ing kesan sing konsisten, aftermarket otomotif minangka industri sing relatif "tradisional lan konservatif". Kayane konsep canggih internet seluler lan data gedhe terisolasi saka aftermarket otomotif kita. Nanging nyatane, Big Data + Intelligence punika uga alat kuat ing aftermarket otomotif.

Ing taun anyar, ing topeng rai Paint cerdas sistem nglereni eksklusif dikembangaké dening KPAL. iku salah siji sing paling apik!

PPF Cutting Software

KPAL minangka perusahaan domestik profesional sing nglayani aftermarket otomotif kanthi wujud perusahaan teknologi. Wiwit diadegaké, wis fokus ing pangembangan specialized Film Proteksi Cat Otomotif lan aftermarket Otomotif Piranti Lunak Cutting nganti pirang-pirang taun. Saiki, wis mbukak Intelligent Program Pemotongan PPF loro domestik lan internasional, lan dilengkapi karo tim programmer profesional, setya nggawe bathi liwat teknologi.

Pioneering Move: Apa pemotongan film komputer sing didorong data?

Pasar otomotif berkembang kanthi cepet, lan luwih akeh penggemar mobil sing milih nempel rompi mobil sing ora katon ing mobil. Saiki, umume ana rong cara kanggo nginstal rompi mobil sing ora katon ing pasar: Konstruksi Pemotongan Film Manual utawa Konstruksi Pemotongan Film Komputer.

Pemotongan Film Manual mbutuhake teknisi nggunakake piso seni ing permukaan mobil kanggo nglereni manual murni, sing mbutuhake keahlian teknis sing dhuwur lan proses sing relatif rumit. Iki bisa gampang mimpin kanggo instalasi alon lan nempel film otomotif, utawa biaya sampah dhuwur kanggo pedagang. Nanging Cutting Film Komputer wis ngrambah dening cocog model mobil karo komputer, entuk nglereni otomatis dening peralatan, lan banjur instalasi manual lan pasting. Ngirit wektu, tenaga, lan dhuwit.

Cutting Film Komputer KPAL

 

Giant Leap: saka masyarakat "pertanian" menyang masyarakat informasi

Data minangka senjata paling persuasif. Minangka conto konstruksi SUV, pemotongan film manual tradisional bisa nganti 14 meter, lan malah nggunakake kendaraan khusus tradisional mbutuhake 12 meter. Nanging sawise nggunakake Tata letak cerdas siji klik KPAL, mung butuh 10 meter kanggo ngrampungake konstruksi standar sing padha, ngirit wektu, tenaga kerja, lan bahan.

Nyimpen bahan tegese ngirit dhuwit! Penghematan bahan mentah lan biaya konstruksi, uga konversi bahan film sisa saka pemotongan manual, paling ora bakal nambah bathi saka toko 30% -50%.

Kekuwatan Teknologi: Proses Ngumpulake Data Kendaraan Khusus KPAL

KPAL wis darmabakti kanggo lapangan saka film proteksi cat kanggo kendaraan khusus nganti pirang-pirang taun, saka mindhai data nganti nyunting lan ngolah, saka cetakan 3D nganti presentasi 3D. Ngadopsi solusi pangolahan data awan titik, nggawe pola, nyambungake macem-macem tahapan lan aspek pangolahan model 3D. Kanthi nyetel rincian permukaan lan nganalisa platformisasi permukaan 3D, asil data 2D pungkasan dipikolehi.

Saben langkah minangka kekuwatan teknologi lan presentasi intelijen data. Ora kanggo sebutno lumahing warata, malah karo360 °rotasi, editing pas lan proofreading kendaraan nyata ora perlu maneh. Malah komponen dipunéwahi saka kendaraan bisa entuk pangayoman sampurna kanggo "Gunakake Eksklusif".Kanthi mung siji klik, sampeyan bisa seneng komputer sing cerdas nyetel huruf otomatis.

Kaluwihan Data Kendaraan Khusus KPAL

Data Pemotongan Mobil Khusus KPAL - desain pinggiran lengkap, bungkus pinggiran sing tepat, pas sampurna, dhukungan kanggo nyunting lan kustomisasi, kalebu macem-macem model mobil. Sajrone nggunakake, proses nglereni wis suda, mbusak perlu kanggo mbongkar bagean, nggawe nglereni bahan luwih efisien lan construction luwih wektu lan gaweyan nyimpen. Kajaba iku, uga bisa nggedhekake daktilitas membran, nyuda risiko pembentukan pinggiran, lan nyuda karusakan ing membran sing disebabake narik banget.

Aplikasi Sistem Pemotongan KPAL ing Land Rover

Ora mung kuwi, Software Cutting Film Cerdas KPAL saiki minangka sistem ing industri sing bisa entuk fungsi pangaturan huruf cerdas kanthi kualitas siji klik. Iki tegese ing jaman ngupayakake efisiensi lan konservasi energi ing endi wae, KPAL wis njupuk langkah sing mantep menyang arah sing luwih irit wektu lan materi!