Kabeh Kategori
EN

Tren film warna: TPU mboko sithik ngganti PVC

Tanggal: 2022-10-20


Rampung gloss dhuwur sing tanpa cacat bakal nggawe sing duwe bangga karo mobil. Umume merek mobil nawakake PPF minangka pilihan ing mobil anyar. Aftermarket uga nawakake akeh solusi perlindungan permukaan, saka film poliuretan termoplastik (TPU) lan polivinil klorida (PVC) nganti lapisan keramik.

 

Gambar Gerak 1

 

Ing saiki, ana TPU werna sandhangan ngganti werna ing pasar, wis loro werna kelangan sakaPVC film lan kinerja super saka sandhangan TPU, tenan entuk 1+1>2. Nanging, saiki, pasar film warna TPU ora akeh, utamane amarga rega TPU dhuwur banget. ing wektu sing padha, film mobil TPU utamane transparan, bisnis warna manufaktur kurang.

 

2


Film protèktif cat warna PPF sing digawe saka bahan TPU, beda karo film warna PVC tradisional, produk sandhangan mobil iki kanthi rong fungsi warna lan proteksi cat mobil, ing wektu sing padha nduweni umur layanan film warna PVC sing ora bisa ditandingi, fungsi marasake awak dhewe. adoh kurang saka film werna PVC.

 

1


The katon film protèktif cat werna ora mung nguber pangayoman awak nanging uga nggawa kepuasan gedhe kanggopemilik mobil kanggo Care kanggo mobil kanggo nyedhiyani luwih saka siji pilihan.