Kabeh Kategori
EN

Apa warna sing bisa diganti kanggo mobil ing musim gugur iki supaya bisa narik kawigaten?

Tanggal: 2022-10-31


Ing urip sampeyan, mesthine ana pengalaman kanggo ngganti warna mobil sampeyan - warna sing beda, swasana ati sing beda. Ninggalake kabeh ireng biasa, putih lan abu-abu.Autumn teka, mobil lan cahya listrik padhang kuning luwih cocog!

 

特斯拉改色-大黄蜂1


[Tesla Model3 × KPAL Matte Metallic Yellow ]

 

Kuning murni anget sing diremehake minangka nada utama awak, nanging kanthi padhang profil dhuwur, mobil sampeyan bisa langsung metu saka akeh mobil. Dikandhakake yen Tesla duwe sepuluh ewu jinis kaendahan, sawise ganti dadi KPAL Matte Metallic Yellow, Tesla dumadakan dadi bumblebee, nambah rasa dominasi lan tekanan.

 

特斯拉改色-大黄蜂2


 [Tesla Model3 × KPAL Matte Metallic Yellow ]

 

Kabeh awak mobil iku Golden lan padhang, lan kuning jumping mati nemen ing sprei tekstur logam cahya elektrik, kanggo saben baris awak menyang vitalitas dinamis lan raos apik. Musim gugur iki, Bumblebee sing diowahi warna iki bakal ngilangake perjalanan sampeyan.

  特斯拉改色-大黄蜂4

特斯拉改色-大黄蜂4


[Tesla Model3 × KPAL Matte Metallic Yellow ]

 

KPAL Matte Metallic Yellow uga sampurna kanggo Halloween mbesuk. Apa sampeyan siyap kanggo Halloween? Yen sampeyan pengin metu ing mobil waluh ing Halloween, sampeyan bisa nyoba kuning iki. Iku bakal nggawe sampeyan lintang ing Halloween.