Kabeh Kategori
EN

Apa masalah karo "Hidrolisis Busana Mobil" sing Luwih nggegirisi tinimbang degumming kuning?

Tanggal: 2023-12-05

Nalika ngomong babagan masalah sawise adol sandhangan mobil sing ora katon inferior, kalebu nanging ora winates ing: ssak lawase yellowing, wbintik-bintik lan noda banyu, degumming ... lan masalah liyane. Senajan kita tansah ngomong yen sandhangan mobil inferior rentan kanggo yellowing, ing kasunyatan, yellowing ora masalah sawise-sales paling medeni saka sandhangan mobil.

Dadi apa Mbiji Terrifying tinimbang kuning lan degumming? ——Car Ckangen Hidrolisis!

1

Sarung mobil sing asline mobil wutuh akhire dilumuri mobil. Lapisan, lapisan dasar, lan lem kabeh dibubarake lan dadi bal tempel. Sampeyan kudu dibusak dicokot dening dicokot karo scraper hard utawa malah shovel. Iku ora apik kanggo pabrik asli. Cat mobil nyebabake karusakan banget serius lan ora bisa dibalèkaké.

dina iki, KPAL bakal nggawa sampeyan ngerti sabab lan solusi hidrolisis sandhangan mobil!

1. Apa sing diarani hidrolisis?

Hidrolisis minangka reaksi kimia ing ngendi banyu bereaksi karo senyawa liya kanggo ngasilake loro utawa luwih senyawa anyar. Ing istilah awam, hidrolisis sandhangan mobil minangka reaksi kimia sing nyebabake substrat lapisan lan lem larut bebarengan. Umumé, hidrolisis minangka masalah sing mung ana ing sandhangan mobil sing ora katon sing digawe saka bahan TPU tartamtu. 

2. Yagene sawetara sandhangan mobil bisa hidrolisis?

Alesan kanggo hidrolisis sandhangan mobil diwiwiti kanthi komposisi bahan TPU. Umumé ngandika, TPU minangka komponèn dhasar saka film mobil, nyediakake transmitansi cahya apik lan kateguhan, lan alangi ngalangi kanggo nyegah cat mobil saka goresan lan rusak, nanging ana akeh jinis TPU. Yen sampeyan tuku jaket mobil sing digawe saka bahan dasar TPU poliester, sampeyan bakal ngadhepi risiko hidrolisis. Amarga anané gugus ester sing bisa dihidrolisis kanthi gampang, TPU poliester gampang diserang déning molekul banyu, nyebabake rantai molekul rusak, lan asam sing diasilake hidrolisis bisa ngetokaké hidrolisis poliester luwih lanjut. Pungkasan, ing serangan gabungan saka cahya lan udan, kabeh wangun asli TPU bakal rampung decompose menyang bal saka tempel lan manut awak mobil.

3

3. Carane nangani sawise hidrolisis?

Kanggo mobil kanthi pratandha awal hidrolisis, pamilik mobil kudu langsung ngubungi toko kanggo mbusak film saka kabeh kendaraan kanggo ngindhari akibat serius saka scrapping lengkap cat mobil asli sing disebabake dening hidrolisis skala gedhe ing wektu sabanjure; nalika toko ngadhepi hidrolisis lapisan mobil, kudu adhedhasar tingkat hidrolisis. , nindakake1 tearing, 2 shoveling lan 3 uyuh operasi mungguh: Yen jurusan hidrolisis punika relatif entheng, prioritas kudu diwenehi kanthi manual nyuwek film supaya ora karusakan ing cat mobil asli. Yen sandhangan mobil sing dihidrolisis wis larut ing awak mobil, mula kudu dicopot nganggo pelarut penghilang lem, lan pungkasane wilayah sing dibuwang utawa kabeh permukaan cat kendaraan kudu dicet semprotan.

4

Nolak Hidrolisis, Mulai karo Milih KPAL PPF Film

KPAL milih substrat berkualitas tinggi, ngontrol kualitas produk kanthi ketat, nyiyapake film kanthi teliti, lan setya nggawe pengalaman produk sing marem lan bisa dipercaya kanggo para pelanggan.