Kabeh Kategori
EN

Bungkus pinggir lan pojokan—— Kaya njaga gawang, tansah njaga

Tanggal: 2022-11-23

Jarene bal-balan lan montor dadi impene wong lanang. Musim dingin 2022 ditakdirake dadi bal-balan - saben pertahanan sing sampurna bakal narik ati sing bungah banget. Kanggo wong uga tresna mobil, iku penting kanggo masang film protèktif cat mobil, nanging pojok sudhut ing tampilan awak mobil lan pangopènan mangsa uga duwe impact penting banget..

 

[ Aspek penampilan]

Cat mobil werna cahya yen film protèktif ora nindakake sudhut paket pinggiran, kanggo dangu, iku bakal gampang kanggo ndeleng ana garis reged - ora ana cara kanggo mbusak rereged, akeh mengaruhi tampilan saka mobil- — Iki masalah gedhe kanggo perfeksionis.

 

3 

 

 [ aspek pangopènan pungkasan ]

Yen pinggiran ora dijamin, asil ing bagean saka Paint mobil ora kebak dilindhungi, iku gampang kanggo ngangkat film pinggiran nalika ngresiki kendaraan karo bedhil banyu. Lan saben dina reresik kendaraan nganggo andhuk kanggo ngilangke pinggiran gampang kanggo pancing munggah.

Mangkono bisa ngrusak mobil lan sandhangan kanthi akeh lan nyuda umur mobil lan film PPF.

 

1 

 

Dadi mbungkus pinggiran lan sudhut ora minangka tampilan teknologi, nanging pilihan lan pertimbangan sing perlu. Film KPAL TPU sing ora katon nduweni resistensi nyandhang / resistensi ozon / kekuatan dhuwur / elastisitas sing apik, nanging uga nduweni resistensi kimia sing apik, kanthi otomatis bisa ndandani goresan sing ditinggalake dening mobil nalika nyopir - kanthi proteksi pinggiran lan sudhut bakal nglindhungi. mobil lan uripmu kaya penjaga gawang.

 

微 信 图片 _20221123164305