Kabeh Kategori
EN

Bungkus pinggir lan pojokan—— Kaya njaga gawang, tansah njaga

Tanggal: 2022-11-23


Jarene bal-balan lan montor dadi impene wong lanang. Musim dingin 2022 ditakdirake dadi bal-balan - saben pertahanan sing sampurna bakal narik ati sing bungah banget. Kanggo wong uga tresna mobil, iku penting kanggo masang ingfilm protèktif cat mobil,nanging pojok pojok ing tampilan awak mobil lan pangopènan mangsa uga duwe pengaruh penting banget.

 

Aspek penampilan

Paint mobil werna cahya yenfilm ppf ora nindakake sudhut paket pinggiran, kanggo dangu, iku bakal gampang kanggo ndeleng ana garis reged - ora ana cara kanggo mbusak reregetan, akeh mengaruhi tampilan mobil-- Iki masalah gedhe kanggo perfeksionis .

 

undefined 

 

aspek pangopènan pungkasan

Yen pinggiran ora dijamin, asil ing bagean saka Paint mobil ora kebak dilindhungi, iku gampang kanggo ngangkat film pinggiran nalika ngresiki kendaraan karo bedhil banyu. Lan saben dina reresik kendaraan nganggo andhuk kanggo ngilangke pinggiran gampang kanggo pancing munggah.

Mangkono bisa ngrusak mobil lan sandhangan kanggo ombone gedhe lan nyuda gesang mobil lanbra mobil bening.

 

undefined 

 

Dadi mbungkus pinggiran lan sudhut ora minangka tampilan teknologi, nanging pilihan lan pertimbangan sing perlu. Film KPAL TPU sing ora katon nduweni resistensi nyandhang / resistensi ozon / kekuatan dhuwur / elastisitas sing apik, nanging uga nduweni resistensi kimia sing apik, kanthi otomatis bisa ndandani goresan sing ditinggalake dening mobil nalika nyopir - kanthi proteksi pinggiran lan sudhut bakal nglindhungi. mobil lan uripmu kaya penjaga gawang.

 

undefined