Kabeh Kategori
EN
PPF Warna Anyar [2] —— TPU Ferrai Red kanggo Natal

PPF Warna Anyar [2] —— TPU Ferrai Red kanggo Natal

Film Protèktif Cat Mobil TPU Warna KPAL didaftar kanthi padhang! Ing edisi NEWS iki, KPAL bakal nggawa sampeyan warna sing cocog kanggo Natal - KPAL Ferrari abang. Bakal kelangan kanggo nyopir Ferrari abang super padhang ing Kawa Natal salju.

Priksa DETAIL
Napa mobil PPF kuning (1)?

Napa mobil PPF kuning (1)?

Ing teori, kabeh item ing pengaruh wektu lan faktor njaba, bakal kelakon ing jurusan tartamtu saka yellowing, iki hukum alam. Pamilik mobil bisa nggawe analisis lan pertimbangan tartamtu miturut faktor ing ngisor iki sing bisa nyebabake kuning PPF transparan -- telung faktor utama sing nemtokake manawa film PPF bakal kuning: substrat, lem, lapisan. Antarane wong-wong mau, substrate paling mungkin nyebabake kuning.

Priksa DETAIL
Napa mobil PPF kuning (2)?

Napa mobil PPF kuning (2)?

Car PPF yellowing, nuduhake film PPF transparan kapapar cahya alam, ultraviolet, panas, oksigen, erosi kimia, banyu lan ing lingkungan, uga proses produksi ora bener disebabake kedadean kuning mobil.

Priksa DETAIL
Kepiye cara ngatasi PPF sing kuning?

Kepiye cara ngatasi PPF sing kuning?

Yellowing minangka fenomena fisik alami. Ing tumindak wektu, mokal kanggo PPF ora kuning rampung.

Priksa DETAIL
Bungkus pinggir lan pojokan—— Kaya njaga gawang, tansah njaga

Bungkus pinggir lan pojokan—— Kaya njaga gawang, tansah njaga

Jarene bal-balan lan montor dadi impene wong lanang. Musim dingin 2022 ditakdirake dadi bal-balan - saben pertahanan sing sampurna bakal narik ati sing bungah banget. Kanggo wong uga tresna mobil, iku penting kanggo masang film protèktif cat mobil, nanging pojok sudhut ing tampilan awak mobil lan pangopènan mangsa uga duwe impact penting banget.

Priksa DETAIL