сите категории
EN
Филм за прозорци за украсување на бели згради од KPAL
Филм за прозорци за украсување на бели згради од KPAL
Филм за прозорци за украсување на бели згради од KPAL
Филм за прозорци за украсување на бели згради од KPAL
Филм за прозорци за украсување на бели згради од KPAL

Филм за прозорци за украсување на бели згради од KPAL

Големина: 1.52 м x30м

1. Топлинска изолација

2. Ниски трошоци за енергија

3. Заштитете го мебелот

4. Доказ за експлозија

5. Заштита на приватност

6. Разубавете ја зградата

7. еколошки


ОПИС

Основни детали:


Филм за прозори за украсување на згради

МОДЕЛ

БОЈА

VLT

IRR

УВР

Дебелина

Мат Вајт

БЕЛА

19%

32%

99%

2 мил

Црно Сребрена

ЦРВО / СИЛВЕР

3%

90%

99%

2 мил

Зелено сребро

ЗЕЛЕНА / СРЕБРЕНА

27%

84%

79%

2 мил

15% сребро

СРЕБРЕН

20%

90%

95%

2 мил

35% сребро

СРЕБРЕН

45%

70%

43%

2 мил

Светло сина сребрена

СИНО / СРЕБРЕНА

20%

85%

90%

2 мил

Сино сребро

СИНО / СРЕБРЕНА

9%

83%

88%

2 мил

Цело Црно

БАЛКУ

0

100%

100%

2 мил

Камелеонско злато

Промена на бојата

20%

9%

17%

2 мил

Сино од камелеон

Промена на бојата

79%

8%

56%

2 милПроизвод Категорија:


膜 对比 图

696593339d929ee15245c72b1fa2fc9

ab22f55a2c4adc4f203c87bf67e3ffc


10e68f365e9e5210666e483c237dcb0

91fde03f384f73e4f51b6005cd32e7f


Пакување детали:


Sединици на елинг:

Sвлезна ставка

Sингла Големина на пакетот:

165x16x16cm

Sвметнување бруто тежина:

8KG

PТип на аккејџ:

Кутија за бренд / празен пакет KPAL

bb4f5aac9b44dcd803333638ab6ab82                e63f835fca6990b70600ee6d395b02b         

Контактирајте нѐ