сите категории
EN
Безбедносен филм за чиста зграда на КПАЛ 8Мил
Безбедносен филм за чиста зграда на КПАЛ 8Мил
Безбедносен филм за чиста зграда на КПАЛ 8Мил
Безбедносен филм за чиста зграда на КПАЛ 8Мил

Безбедносен филм за чиста зграда на КПАЛ 8Мил

Големина: 1.52 м x30м

1. Топлинска изолација

2. Ниски трошоци за енергија

3. Заштитете го мебелот

4. Доказ за експлозија

5. Заштита на приватност

6. Разубавете ја зградата

7. еколошки


ОПИС

Основни детали:


Градење на безбедносен филм на прозорецот

МОДЕЛ

БОЈА

VLT

IRR

УВР

Филм за безбедност на 12Мил
(Анти-експлозија)

ЧИСТА

89%

6%

24%

Филм за безбедност на 8Мил
(Анти-експлозија)

ЧИСТА

89%

6%

22%

Филм за безбедност на 4Мил
(Анти-експлозија)

ЧИСТА

89%

5%

18%

Филм за безбедност на 2Мил
(Анти-експлозија)

ЧИСТА

89%

6%

16%Производ Категорија:


2 мил. 安全 膜

4 мил. 安全 膜

8 мил. 安全 膜

12 мил. 安全 膜

696593339d929ee15245c72b1fa2fc9

ab22f55a2c4adc4f203c87bf67e3ffc

10e68f365e9e5210666e483c237dcb0

91fde03f384f73e4f51b6005cd32e7f


Пакување детали:

Sединици на елинг:

Sвлезна ставка

Sингла Големина на пакетот:

162x36x37cm

Sвметнување бруто тежина:

34KG

PТип на аккејџ:

Кутија за бренд / празен пакет KPAL

bb4f5aac9b44dcd803333638ab6ab82      e63f835fca6990b70600ee6d395b02b

Контактирајте нѐ