сите категории
EN

Новата боја PPF [2] —- TPU Ferrai Red за Божиќ

ДАТУМ: 2022-12-20


КПАЛ Заштитна фолија за боење на автомобил TPU во боја светла листа! Во ова издание на ВЕСТИ,КПАЛ ќе ви донесе супер соодветна боја за Божиќ -KPAL Ферари црвено. Ќе биде убаво да се вози супер светло црвено Ферари на снежната Бадник.


недефиниран 

 

Бојата е почит на кралицата на Ф1 трките; Целокупниот ефект на лепењето на каросеријата на автомобилот е страстен и жесток. Кога пред вас ќе излезе Ферари во црвено на Ферари, ќе ве привлече неговиот жежок и неверојатен изглед.


 

недефиниран

 

Црвената отсекогаш била една од најистакнатите бои, ова KPAL Ferrari црвено PPF и публицитетот со висок профил и секси атмосфера во едно, ќе процветаат надвор од јавната модна ознака, ќе им дозволи на луѓето да сонуваат за брзина и страст за миг -- оваа боја на Заштитниот филм за автомобилска боја со спортски автомобили е навистина многу погоден!


 

недефиниран

 

Во исто време, новиот KPAL TPU Ferrari црвено е поживописен и пополн од општата PVC фолија во боја, а чувството на светлина е посилно и посветло - и ги има сите перформанси на проѕирниот филм за автомобил: автоматска поправка на гребење/боја против стареење /супер ефектот против загадување, е еден од најдобрите избори за постигнување на промена на бојата и заштита на потребите за боја на автомобилот!