сите категории
EN

Информации за брендот KPAL

ДАТУМ: 2022-07-07

КПАЛ ФИЛМ успешно потпиша бурмански оператор за да започне ново поглавје од меѓународната стратегија!


图片 1


KPAL е посветена на создавање глобален светски бренд од доверба со концептот за квалитет „Keep Protection All Life“. Денес ни е чест да споделиме добра вест со вас. КПАЛ ФИЛМ успешно потпиша договор со националниот оператор во Мјанмар и официјално влезе на пазарот во Југоисточна Азија.

 

Мјанмар се наоѓа во југоисточниот дел на Азија и западно од Централниот Јужен Полуостров. Нејзиниот северен и североисточен дел се поврзани со Тибет и Јунан во Кина. Истокот е во непосредна близина на Лаос и Тајланд. Има важна стратешка географска локација. Температурите во сите делови на Мјанмар се далеку полоши и врнежливи. Затоа, отпорноста на временските услови и удобната конструкција на PPF се главната грижа на дилерите во Мјанмар. По многу консултации и инспекции, националниот агент на Мјанмар конечно беше решен да ужива во придобивките што ги носи брендот KPAL со соседните земји!

 

КПАЛ ФИЛМ, под благослов на докторска лабораторија со извонредна сеопфатна сила, создаде добро достигнување во повеќе од 100 земји и региони. Во иднина, KPAL ќе го направи брендот поголем и посилен со повеќе агенти и ќе дели дивиденди.


图片 2

 

KPAL Film со нетрпение го очекува вашето придружување!