сите категории
EN

Активности за градење на КПАЛ ФИЛМ Лигата

ДАТУМ: 2022-06-24


На 18 јуни 2022 година, КПАЛ ФИЛМ успешно ја спроведе летната групна активност за 2022 година. Темата на оваа активност е: Ладно лето, жедта што ја гаси сливата. Компанијата има за цел да им дозволи на вработените да ја искусат забавата на животот во градината, да градат тимска свест и да ја подобрат тимската кохезија преку оваа сезонска активност за берење овошје.


22

КПАЛ ГРУПА


图片 1

Сите собраа корпа полна со сливи, жетвата беше полна


За време на активноста, некогашјоне бил расположен и близок до природата. Собирањето на сливата им овозможи на вработените да доживеат екологија и истовремено да ја подобрат својата физичка подготвеност. Во текот на процесот, вработените меѓусебно си помагаа и се охрабруваа, со што се засили премолченото разбирање и пријателството меѓу себе. Создаде можност и простор за вработените да се ослободат од стресот по напорниот работен ден, продлабочено меѓусебно разбирање, зголемени чувства и тимска кохезија и ги охрабри вработените да одржуваат целосен ентузијазам и најдобра работна состојба. Градењето на групи отсекогаш било важен начин за претпријатијата да ги обучуваат своите тимови. Богатите и разновидни активности за градење група не само што можат да изградат мост за членовите на тимот да комуницираат и да ја подобрат тимската кохезија, туку и да негуваат чувство за тимска работа и да ја подобрат работната ефикасност.