сите категории
EN

KPAL софтвер за сечење филм за заштита на бои

ДАТУМ: 2021-11-29

KPAL FILM precutsoftware има професионален тим за развој и работа на софтвер. Воспостави доволно комплетна база на податоци за модели за да се справи со обработката на податоците и работењето на различни нови модели во секое време за недостатоците на заедничкиот софтвер за сечење филмови на пазарот, како што се малата база на податоци, неусогласеноста на моделите и тешкотиите во обложување.

 

Врз основа на обезбедување на брзо сечење и едноставна конструкција, софтверот KPAL FILM се стреми да биде сеопфатен, брз, прецизен, флексибилен и евтин:


1. Комплетна база на податоци

Еден од најсеопфатните филм за заштита на боја pattern databases, covering a series of data models for paint, interior decoration, headlights, motorcycles, electronic products, etc., suitable for almost all imaginable brands and models.

 

2.Извонреден режим на сечење

Природната состојба на филмот на возилото е максимизирана, се избегнуваат непотребно истегнување и искривување, а влијанието на искривувањето на телото се контролира за да се обезбеди совршено усогласување со лимот на каросеријата.

 

3.Екстремно брз одговор и брзина на ажурирање

Брзи повратни информации за потребите на клиентите, тимот за софтверско инженерство ќе го заврши ажурирањето и повратните информации во рок од 48 часа по добивањето на датотеките за 3D скенирање на новиот автомобил, под премисата да обезбеди развој на нови графички податоци за новиот автомобил. Направете „China Speed“ до крајност.

 

4.Флексибилна уредување

За да се задоволат различните потреби на клиентите, да се поддржат корисниците безбедно и брзо да уредуваат податоци и да го приспособат обвивката. Во исто време, распоредот на целото возило е претходно обработен и е поставен потсетникот за обвиткување. Различни потреби може да се завршат без комплицирани операции. Операција видео адреса.

 

5. Добра контрола на трошоците

Извонредниот распоред на филмот може целосно да го искористи секој сантиметар филмски материјал, да ги намали трошоците за сечење и да заштеди најмалку 2 метри по автомобил во споредба со рачното сечење.

За да се подобри конструкцијата, секое возило може да заштеди најмалку 2 часа време за изградба.

 

6.48-часовна бесплатна патека

48-Умешноста во користењето на софтверот KPAL FILM може да ви донесе подобар поврат на инвестицијата. За да им вратиме на нашите партнери и да им овозможиме подобро да го разберат нашиот софтвер, ви обезбедуваме бесплатна пробна верзија.

KPAL FILM precut софтверот се придржува до деловната филозофија на Кина за да го комплетира системот за сечење филм близок до светот. Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.


#carcuttingsoftware #carskinsoftware #бесплатнопреземање софтвер