сите категории
EN

ЕМИСИЈА КПАЛ&СЕМА

ДАТУМ: 2022-07-22

Со цел дополнително зајакнување на тесната врска помеѓу КПАЛ ФИЛМ и глобалните клиенти, КПАЛ ќе учествува со US Земја А.гентот Дејвид Ким од 1 ноември 2022 година до 4 ноември 2022 година во конференцискиот центар SEMA SHOW во Лас Вегас.微 信 图片 _20220722113647


SEMA Show Auto Parts Exhibition е врвен светски настан за трговија со производи за професионални автомобилски мотоцикли. Ги обединува најнапредната технологија и најжешките производи во индустријата. За време на развојот на четириесет и три години, SEMA има акумулирано вредни пазарни ресурси и е најмоќната трговска мрежа во Северна Америка.

 

Aгодишната SEMA SHOW Auto Motor Exhibition, со силна поддршка на трговската мрежа SEMA, обезбедуваКПАЛможности за контакт на нулта далечина со професионални додатоци за автомобили и мотоцикли купувачи.Со учеството во SEMA SHOW, целосно ќе ја разбереме динамиката на северноамериканскиот пазар и ќе ја консолидираме основата за пазарот и ќе им служиме на клиентите.