сите категории
EN

Лансирање на нов производ! Лансирање на заштитен филм за боја KPAL со голема помпа

ДАТУМ: 2022-11-07


11.3 (彩色PPF)


KPAL color TPU car paint protective film bright listed!Новите производи во споредба со општата боја на ПВЦ филм во боја е посветла и пополна, светлосната смисла е исто така посилна и посветла.

 

Иима „невидливиот автомобилфилм„Треба да ги има сите перформанси -- автоматска поправка на гребење,боја против стареење,супер анти-фолирачки ефект...... во исто време,гаранцијата се продолжува на 10 години!

 

TPU Ferrai Red 

[TPU Ferrai Red -Пример за инсталација]

 

Ова ќе биде големо изненадување за сопствениците на автомобили кои и се занимаваат со мода и внимаваат на заштитата од бојата на автомобилите.More details about the color филм за заштита на боја are being updated.Please tay tuned for KPAL!