сите категории
EN

Новата боја PPF [1] —- KPAL TPU Сахара Жолта

ДАТУМ: 2022-12-05


Заштитна фолија за автомобилска боја TPU во боја KPAL светла наведена! Во ова издание на ВЕСТИ, КПАЛ ќе ви донесе супер соодветна боја за есен и зима - КПАЛ Сахара жолта. Се надевам дека во студената зима, силната боја на млечен чај може да ви донесе топлина.

 

недефиниран 


Оваа боја е природна боја на пустината Сахара, сјајна и проѕирна. Инсталиран е според севкупниот ефект на телото на автомобилот, елегантен природен слободна рака, паметен и слободен и лесен——кога BMW ќе се повлече кон вас во жолта Сахара, ќе бидете привлечени од неговиот елегантен и моќен изглед.

 

недефиниран

 

Дивото жолто, кое содржи мистериозна и романтична дива суштина, совршено ја толкува екстремната противречност и совршеното единство на Сахара, која е нежна и груба, деликатна и слободна и лесна. Тоа ги прави луѓето да се чувствуваат како да можат да започнат ретро патување во секое време и каде било!

 

недефиниран

 

Во исто време, новиот KPAL TPU Sahara Yellow е поживописен и пополн од општата PVC фолија во боја, а чувството на светлина е посилно и посветло - и ги има сите перформанси на проѕирниот филм за автомобил: автоматска поправка на гребење/боја против стареење /супер ефектот против загадување, е еден од најдобрите избори за постигнување на промена на бојата и заштита на потребите за боја на автомобилот!