сите категории
EN

Есенско патување, внимавајте тивко да ви го оштетат автомобилот!

ДАТУМ: 2022-11-01


Заврши топлото лето, дојде студената есен. Помеѓу денот и ноќта, тивко изладете. Дрвјата обложени од двете страни на патот блескаа со злато, а шушкавите есенски бои се шират. Но, под убавината се крие злобна заговор. Мртвите лисја кои ги валкаат улиците велат "најмногу фасцинантен и најопасен“.

 


недефиниран


Кога лисјата паѓаат од гранките, тие брзо се влошуваат и гнијат, лачат корозивни течности. Ако автомобилот е долго паркиран под дрво, паднатите лисја кои не се исчистени навреме ќе ја нагризат бојата и ќе ја направат жолта и кршлива. Се меша со есенска роса, ја кородира бојата и прави двојно оштетување.


недефиниран


KPAL ppf филм за автомобил, гребнатини за брза поправка; Заштита од инсекти и хемиска ерозија; Спречете гребнатини на физичките својства; Спречете прскање со течност; Ефикасно ја подобрува осветленоста на каросеријата на автомобилот.недефиниран


Со заштита на КПАЛневидлив заштитен филм за боја, против темните бранови во есента и оштетувањето на бојата на автомобилот, внатрешниот мир секако ќе биде безбеден при возењето, а нема да има грижи за патување.