сите категории
EN

Дали е потребно да се залепи PPF филм за фарови? Дали е тоа данок на коефициент на интелигенција или не?

ДАТУМ: 2022-11-10


Многу луѓе се прашуваат дали PPF заштитникот на фаровите е навистина корисен? ЕвеКПАЛ унифициран одговор: ова е дефинитивно корисно!

 

photobank 

[KPAL Smoke Purple светло филм-Пример за инсталација]

 

The lamp film is the same as the car paint protective film, is an important protective barrier of our car lights! It's like putting a damage-proof, invisible device on your headlights, especially on a new car! If you don't want your car in the process of driving because of carelessness and all over the scars, then quickly put the lamp film arrangement on it!

 

Предности на филмот за светилка PPF

PPF се нарекува и невидлива облека за автомобил. Прикачување PPF на вашите фарови може заштитете ги вашите фарови од гребнатини и удари.

 

Лесниот филм PPF е транспарентен и практичен, што нема да влијае на ефектот на осветлување на автомобилот.

 

photobank (2) 

[KPAL Smoke Dark светло филм-Пример за инсталација]

 

Инсталирајте PPF светлосен филм на автомобил може да го направи поубав. Шарениот проѕирен PPF прикачен на фаровите е како да носите кул пар очила за сонце на автомобилот.

 

photobank (1) 

[KPAL Smoke Purple светло филм-Пример за инсталација]

 

Затоа, филмот со невидлива светлина PPF го подобрува искуството во возењето во аспектите на убавина и употреба,во голема мера ја подобрува заштитата на автомобилот и е многу неопходно за да се грижите за вашиот автомобил.