сите категории
EN

Прекрасно лансирање на KPAL Капри сиво-виолетови винил филм

ДАТУМ: 2022-10-12

1


Темно виолетовиот iPhone 14 pro max е во сопственост, и се разбира вашиот сакан автомобил не може да се остави зад себе - романтичната сива виолетова капри е прекрасна и мистериозна како роза, со мала заситеност на боите, сатенската текстура создава целосна висока -крајната атмосфера и е мазна како бебешка кожа. Мекото прекршување под природна светлина изгледа полно со текстура, елегантно и дарежливо, што е многу погодно за менување на годишните времиња.


2


Дизајнот на Porsche 911 е извонреден од првата генерација до модерните времиња. Кога ќе го видите, ќе се зачудите: тоа е тоа! Завиткан во сивата пурпурна фолија на Капри на kpal, овој 911 има нов живот - мистериозен, но не далечен, со ниски копчиња и богат.

 

4


Сакам да знам дали ти недостига тој ден, кога безгрижно трчаше на ветрот и на заоѓањето на сонцето. Инсталирајте ја оваа сива виолетова KPAL Capri за вашиот автомобил и поканете неколку ваши пријатели заедно да возат сосема нов автомобил, возете по морскиот пат на зајдисонце!