сите категории
EN

Кои бои можете да ги промените за вашиот автомобил оваа есен за да го направите привлечен?

ДАТУМ: 2022-10-31Во вашиот живот мора да има искуство да ја смените бојата на вашиот автомобил - различни бои, различни расположенија. Напуштете ги сите вообичаени црно, бело и сиво.Доаѓа есен, вашиот автомобил и светлата електрична светло-жолта повеќе се совпаѓаат!

 

недефиниран


[ Tesla Model3 × KPAL Мат металик жолта ]

 

Неоценетото топло жолто е главниот тон на каросеријата, но со високата осветленост, вашиот автомобил веднаш може да се издвои од толпата автомобили. Се вели дека Тесла има десет илјади видови убавина, откако ќе се смени во KPAL мат металик жолта, Тесла одеднаш се претвори во бумбар, го зголеми чувството на доминација и притисок.

 

недефиниран


[ Tesla Model3 × KPAL Мат металик жолта ]

 

Целото тело на автомобилот е златно и светло, а жолтата во голема мера скока во постелнината со електрична лесна метална текстура, за секоја линија на каросеријата во динамична виталност и чувство на вешти. Оваа есен, овој бумбар што ја смени бојата ќе го отстрани убодот од вашето патување.

  特斯拉改色-大黄蜂4

недефиниран


[ Tesla Model3 × KPAL Мат металик жолта ]

 

Мат металик жолтата KPAL е совршена и за претстојната Ноќта на вештерките. Дали сте подготвени за Ноќта на вештерките?