сите категории
EN

Завиткајте ги рабовите и аглите—— Тоа е како да чувате гол, секогаш да ве чувате

ДАТУМ: 2022-11-23


Се вели дека фудбалот и автомобилите се машки соништа. Зимата 2022 е предодредена да му припаѓа на фудбалот - секоја совршена одбрана ќе привлече безброј возбудени срца. За мажите, исто така, го сакаат автомобилот, важно е да го прикачитезаштитна фолија за боја за автомобил,но многу важно влијание има и работ на аголот на изгледот на каросеријата на автомобилот и идното одржување.

 

Аспект на изгледот

Автомобилска боја во светла боја акоppf филм не го направив аголот на пакетот на работ, долго време, ќе биде лесно да се види дека има валкана линија - нема начин да се отстрани дамката, сериозно влијае на изгледот на автомобилот - Ова е голем проблем за перфекционистите .

 

недефиниран 

 

доцни аспекти на одржување

Ако работ не е покриен, поради што дел од бојата на автомобилот не е целосно заштитена, лесно е да се подигне рабната фолија кога го чистите возилото со пиштол за вода. А секојдневното чистење на возилата со крпа за бришење на рабовите лесно се прикачува.

Така може да ги оштети автомобилот и облеката во голема мера и да го намали животниот век на автомобилот ичист градник за автомобил.

 

недефиниран 

 

Значи, обвиткувањето на рабовите и аглите не е приказ на технологија, туку неопходен избор и разгледување. KPAL TPU невидливиот филм има добра отпорност на абење/отпорност на озон/висока јачина/добра еластичност, но има и добра хемиска отпорност, може автоматски да ги поправи гребаниците што ги остава автомобилот во процесот на возење - со заштита на рабовите и аглите ќе ги заштити вашиот автомобил и вашиот живот како голман.

 

недефиниран