сите категории
EN
Филм за нијанса на керамички прозорци на KPAL - —ХИРГ15
Филм за нијанса на керамички прозорци на KPAL - —ХИРГ15
Филм за нијанса на керамички прозорци на KPAL - —ХИРГ15
Филм за нијанса на керамички прозорци на KPAL - —ХИРГ15
Филм за нијанса на керамички прозорци на KPAL - —ХИРГ15
Филм за нијанса на керамички прозорци на KPAL - —ХИРГ15

Филм за нијанса на керамички прозорци на KPAL - —ХИРГ15

Големина: 1.52 м x30м

1. Топлинска изолација

2. Визија со висока дефиниција

3. Доказ за експлозија

4. Заштита на приватност

5. Ниски трошоци за енергија

6. Блокирајте ги УВ зраците

7. Убавина на автомобилот

8. Намалете го отсјајот


ОПИС

Основни детали:

Филм за нијанса керамички прозори

МОДЕЛ

БОЈА

VLT

IRR

УВР

Дебелина

HIR7090

Блу

75%

98%

99%

2 мил

HIR6595

Блу

63%

92%

99%

2 мил

HIR7598

ЗЕЛЕНА

72%

98%

99%

2 мил

HIRK15

ЦРНА

7%

95%

100%

2 мил

HIRK35

ЦРНА

15%

97%

99%

2 мил

HIRG15

ЗЕЛЕНА

6%

94%

99%

2 мил

HIRG35

ЗЕЛЕНА

18%

95%

99%

2 мил

HIR1090

ЦРНА

6%

88%

99%

2 мил

HIR3598

BROWN

38%

90%

99%

2 мил


Категорија на производи

图


0ddb9430d2696abac27220110e032cb

96a8a43ea02b74e59a004a31aacb781

1f2d842be1984e3f7aec6bb336e8f4a


29e554abf30c18715c3ff92283433e1


359a539b4fab27ae9154c301fca5506


Пакување детали:

Sединици на елинг:

Sвлезна ставка

Sингла Големина на пакетот:

165x16x16 см

Sвметнување бруто тежина:

8 KG

PТип на аккејџ:

Кутија за бренд / празен пакет KPAL

bb4f5aac9b44dcd803333638ab6ab82          e63f835fca6990b70600ee6d395b02b

Контактирајте нѐ