сите категории
EN
Филм на прозорецот одраз на топлина на распрскувач на магнетрон KPAL - MS2099
Филм на прозорецот одраз на топлина на распрскувач на магнетрон KPAL - MS2099
Филм на прозорецот одраз на топлина на распрскувач на магнетрон KPAL - MS2099
Филм на прозорецот одраз на топлина на распрскувач на магнетрон KPAL - MS2099
Филм на прозорецот одраз на топлина на распрскувач на магнетрон KPAL - MS2099
Филм на прозорецот одраз на топлина на распрскувач на магнетрон KPAL - MS2099

Филм на прозорецот одраз на топлина на распрскувач на магнетрон KPAL - MS2099

Големина: 1.52 м x30м

1. Топлинска изолација

2. Визија со висока дефиниција

3. Доказ за експлозија

4. Заштита на приватност

5. Ниски трошоци за енергија

6. Блокирајте ги УВ зраците

7. Убавина на автомобилот

8. Намалете го отсјајот


ОПИС


Основни детали:


Филм за рефлексија на топлина од магнетрон

МОДЕЛ

БОЈА

VLT

IRR

УВР

Дебелина

MS1099

ЦРНА

6%

98%

100%

2 мил

MS1499

ЦРНА

17%

99%

99%

2 мил

MS2099

ЦРНА

14%

99%

99%

2 мил

MS4099

BROWN

44%

99%

99%

2 мил

MS5099

СРЕБРЕН

58%

76%

99%

2 мил

MS6099

Блу

66%

96%

99%

2 мил

MS7099

ЖОЛТА

65%

96%

99%

2 мил


Производ Категорија:


展示 图


Функции на производи:


0ddb9430d2696abac27220110e032cb


96a8a43ea02b74e59a004a31aacb781

1f2d842be1984e3f7aec6bb336e8f4a

29e554abf30c18715c3ff92283433e1

359a539b4fab27ae9154c301fca5506

Пакување детали:


Sединици на елинг:

Sвлезна ставка

Sингла Големина на пакетот:

165x16x16cm

Sвметнување бруто тежина:

8KG

PТип на аккејџ:

Кутија за бренд / празен пакет KPAL


bb4f5aac9b44dcd803333638ab6ab82          e63f835fca6990b70600ee6d395b02b

Контактирајте нѐ