сите категории
EN
Филм за прозорци за нега на кожата KPAL UV400-65100
Филм за прозорци за нега на кожата KPAL UV400-65100
Филм за прозорци за нега на кожата KPAL UV400-65100
Филм за прозорци за нега на кожата KPAL UV400-65100
Филм за прозорци за нега на кожата KPAL UV400-65100
Филм за прозорци за нега на кожата KPAL UV400-65100

Филм за прозорци за нега на кожата KPAL UV400-65100

Големина: 1.52 м x30м

1. Топлинска изолација

2. Визија со висока дефиниција

3. Доказ за експлозија

4. Заштита на приватност

5. Ниски трошоци за енергија

6. Блокирајте ги УВ зраците

7. Убавина на автомобилот

8. Намалете го отсјајот


ОПИС

Основни детали:


UV400 филм за прозорец за нега на керамика на кожата

МОДЕЛ

БОЈА

VLT

IRR

УВР

Дебелина

УВ400-05100

ЦРНА

6%

97%

100%

2 мил

УВ400-15100

ЦРНА

19%

98%

100%

2 мил

УВ400-35100

ЦРНА

35%

97%

100%

2 мил

УВ400-65100

ЗЕЛЕНА

74%

98%

100%

2 мил

УВ400-75100

ЗЕЛЕНА

75%

97%

100%

2 мил

УВ400-80100

ЗЕЛЕНА

72%

99%

100%

2 мил


Производ Категорија:


展示 图


Функции на производи:


0ddb9430d2696abac27220110e032cb


96a8a43ea02b74e59a004a31aacb781


1f2d842be1984e3f7aec6bb336e8f4a

29e554abf30c18715c3ff92283433e1

359a539b4fab27ae9154c301fca5506


Пакување детали:


Sединици на елинг:

Sвлезна ставка

Sингла Големина на пакетот:

165x16x16cm

Sвметнување бруто тежина:

8KG

PТип на аккејџ:

Кутија за бренд / празен пакет KPAL

bb4f5aac9b44dcd803333638ab6ab82     e63f835fca6990b70600ee6d395b02b

Контактирајте нѐ