Të gjitha kategoritë
EN
Rreth fabrikës

KPAL është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e dedikuar për R&D, prodhimin, shitjen dhe shërbimet teknike të filmave të rinj funksionalë me performancë të lartë. Kompania është e pajisur me pajisje prodhimi të përparuara të importuara dhe ekip ekskluziv të R&D dhe prodhimit. Ajo ka fabrikën e saj në Kinë dhe prodhon disa lloje filmash me lëndë të para dhe ngjitëse amerikane të importuara. Produktet e KPAL janë prodhuar nga sistemi i integruar i prodhimit dhe sistemi i avancuar i R&D. Teknologjia e vetë KPAL mund të mbulojë përbërjen e rrëshirës TPU, formimin e filmit TPU dhe formulimin kimik dhe veshjen e saktë.

për
PPF Procesi i prodhimit
 • Pranimi i Lëndëve të para

  Materiali: filmi primar, rezistojeni filmit

  Kimikatet: veshja e sipërme, ngjitësi

 • Trajtimi Primar i Filmit

  Trajtimi kimik: agjent bashkimi silane

  Trajtimi fizik: kurorë

 • Veshje ngjitëse

  Në filmin e veçuar të bodrumit

 • Filmi i Shkëputur i Përbërur / Pjekja Termike

  Filmi ngjitës transferohet në filmin TPU

 • Zgjidh filmin origjinal

  Filmi origjinal amerikan: film mbrojtës i njëanshëm

  Filmi primar japonez: film mbrojtës i dyfishtë

 • Veshje e sipërme e veshjes

  Veshje e çarë

  Veshje me rul anilox

 • Cilindri para tharjes së cilindrit

  Kontrolli i kurbës së temperaturës

 • Para-trajtimi i Filmit Mbrojtës

  Silicone

 • Filmi i përbërë i mbrojtjes PET

  Hidhni filmin mbrojtës PET dhe aplikoni filmin mbrojtës PE

 • konservim

  Pjekja termike

  Pjekja e lehtë

 • Prerja / paketimi

  Kontrolli i tensionit

 • transport
R & D ekip

KPAL themeloi laboratorin e parë të industrisë së kërkimit dhe zhvillimit të doktoratës në industri në Kinë, të pajisur me pajisje të lartë brenda dhe jashtë vendit. Për të realizuar mbrojtjen më të mirë të ekuilibruar PPF, studiues të shkëlqyer të doktoratës jashtë shtetit të përfaqësuar nga Dr. Qian, zhvilluan produkte të personalizimit të veçantë për mjedisin kinez. Laboratori zotëronte një numër patentash shpikjesh, shkruajti 15 raporte akademike profesionale, ndërsa formoi një numër ekipi shumë të sofistikuar R&D me talente doktorature.

Procesi i QC

Detajet përcaktojnë suksesin ose dështimin, cilësia është themeli i një marke.