Të gjitha kategoritë
EN

Shërbimi pas shitjes

Mbulimi i Garancisë

Departamenti ynë pas shitjes do t'ju ndihmojë nëse keni ndonjë pyetje ose problem.

Garancia mbulon: degumming, plasaritje, flluska dhe delamination. Kjo garanci nuk mbulon konsumimin e produktit, korrozionin e jashtëm, aksidentin, përplasjen ose ndonjë formë të dëmtimit të qëllimshëm të shkaktuar nga forcat e jashtme.

Filmi për Mbrojtjen e Ngjyrave KPAL duhet të vendoset në një depo të ajrosur mirë. Temperatura e dhomës duhet të jetë midis 20 ℃ dhe 28, dhe lagështia duhet të jetë 50-70%.

Masat paraprake për përdorimin e filmit mbrojtës të bojës:

1. Shmangni larjen e makinës brenda një jave pas aplikimit të filmit për të siguruar ngjitjen më të mirë midis ngjitësit dhe bojës;

2. Kur pastroni automjetin, shmangni përdorimin e një arme me presion të lartë për të larë skajet e membranës;

3. Kur pastroni automjetin, shmangni përdorimin e furçave dhe kimikateve gërryese;

4. Shmangni gërvishtjet dhe pastrimet e forta të objekteve të forta. Gjurmët e gërvishtjes dhe gërryerjes do të ndikojnë në efektin e përgjithshëm të filmit

5. Rekomandohet të kryeni kujdes rutinë në sipërfaqen e membranës çdo dy muaj;

6. Nuk rekomandohet lustrimi në sipërfaqen e filmit;

7. Intensiteti i rrezatimit ultraviolet në diellin e verës është shumë i fortë. Mos e parkoni makinën tuaj jashtë për një kohë të gjatë dhe ekspozojeni atë në diell;

8. Mos e parkoni makinën tuaj poshtë një peme, përndryshe do të ketë shumë ngjitës guano shellac që ngjitet në sipërfaqen e membranës, e cila është shumë korrozive dhe e lehtë për të dëmtuar veshjen e sipërfaqes së membranës;

9. Mos e parkoni makinën tuaj nën tifozin e shkarkimit të kapakut të ajrit për një kohë të gjatë, përndryshe do të ketë shumë njolla vaji në sipërfaqen e membranës, e cila nuk është e lehtë për t'u pastruar;

10. Mos parkoni makinën tuaj për një kohë të gjatë në pikën e pikimit të daljes së kondicionerit. Uji gërryes i kondicionimit të ajrit do të dëmtojë strukturën e veshjes sipërfaqësore të filmit;

11. Mos e parkoni makinën në shi për një kohë të gjatë, acidi në shi do të gërryejë sipërfaqen e membranës;

12. Nëse përdoret si makinë martese, mos e ngjitni kupën e thithjes direkt në sipërfaqen e membranës; Shiritat, fishekzjarret dhe fishekzjarret e makinave të dasmës lehtë mund të shkaktojnë njollosje në sipërfaqen e membranës dhe duhet të pastrohen dhe mirëmbahen brenda 12 orësh;

Procesi i kërkesës

Nëse është e nevojshme, ekipi i KPAL do të punojë së bashku me ju brenda një periudhe shumë të shkurtër kohore për t'u kujdesur për çështjet tuaja.

Ju lutemi na jepni informacionin e mëposhtëm:

· Foto e numrit serial të filmit, i cili zakonisht vendoset brenda bërthamës së tubit, dhe na informoni modelin e blerë
· Video ose fotografi që tregojnë numrin e targës dhe problemet me filmin në makinë
· Modeli dhe viti i makinës