Të gjitha kategoritë
EN

Shërbimi i Agjencisë

KPAL është e vendosur të sjellë produktet tona në botë.
Ne ju mirëpresim të jeni agjenti ynë. Ne kemi nevoje per ty!
 • 1

  Qëndrimi i sinqertë dhe i bashkëpunimit afatgjatë, në rajon ka një ndikim të caktuar kanali.

 • 2

  Njohur me tregun lokal, me burime të pasura të produkteve, në rajon ka një pasuri të madhe të burimeve të kanaleve.

 • 3

  Ekipi sistematik i marketingut përgjegjës për zgjerimin e kanalit, realizimin më të madh të vendosjes së kanalit.

 • 4

  Trokitni plotësisht burimet e tyre dhe kanalizoni për reklamim adekuat dhe punë promovuese.

 • 5

  Zbatoni me përpikëri politikat tona.

3 Mënyra Si Ndihmon KPAL në Ndërtimin e Biznesit tuaj
 • 1

  Një linjë e plotë e produkteve të azhurnuara me çmime konkurruese

 • 2

  Promovim në faqet e rrjeteve sociale

 • 3

  Shitje me përvojë dhe ekip R&D për të mbështetur ju dhe klientët tuaj

Bëhuni një Agjent i KPAL

Jeni të interesuar të bëheni agjent i KPAL? Ju lutemi plotësoni formularin më poshtë. Ne do t'ju kontaktojmë dhe do të krijojmë një shërbim ekskluziv të nivelit të agjencisë për ju në përputhje me situatën tuaj të biznesit.