Të gjitha kategoritë
EN
Origjina e markës

KPAL Film është me origjinë nga kompania e filmave America JW. Kompania JW Film ka qenë gjithmonë e përkushtuar në veshjen e materialeve R&D dhe shitjeve, forca e saj profesionale në industri ka një konkurrencë të fortë. Kompania zhvillon dhe studion produktet e larmishme që mund të aplikohen në tërësi, kontribuon në zhvillimin e industrisë dhe premton të përcjellë përvojë me vlerë më të mirë tek klientët me produkte me performancë të lartë dhe teknologji pro-mjedisore.

Si furnizuesi kryesor në botë i poliuretanit termoplastik (TPU), KPAL FILM ka përparuar lyerjen e bojës dhe teknologjinë e mbrojtjes së sipërfaqes. TPU me performancë të lartë të KPAL Film zbatohet në zona të ndryshme si makina e veshjes ngjitëse, industria e automobilave dhe ekrani elektronik i ekranit, ndërsa KPAL Film është gjithashtu një nga kompanitë kryesore të TPU jo të veshura dhe bojës film mbrojtës në tregun global të automobilave.

Bërthama e markës

Me performancën më të lartë, teknologjinë e përparuar dhe cilësinë e shkëlqyeshme të produktit KPAL, KPAL Film është bërë një markë e famshme e filmit transparent në botë. Me kalimin e viteve, marka mbart njohjen dhe besimin e klientit, në përputhje me qëndrimin rigoroz dhe inovativ profesional, konceptin e shërbimit të orientuar drejt njerëzve, shpresojnë të bëhen një markë e klasit botëror të filmit të mbrojtjes së bojës.

Me pajisje të reja me precizion të lartë siç janë Veshja SOLT DIE dhe kurimi UV, KPAL është përqendruar në realizimin e pajisjeve inteligjente dhe PPF me cilësi të lartë.

rreth02.png

Raportimi kualifikim

• KPAL është një markë e mirënjohur botërore e Filmit të Mbrojtjes së Automotive, e cila ka origjinën në Shtetet e Bashkuara. 

• KPAL zotëron një gamë të gjerë të produkteve të filmave mbrojtës të automobilave; PPF (Film Paint Protection), LPF (Film Protection Light), RPF (Roof Protection Film), WPF (Windshield Protection Film), etj.

• Produktet e KPAL janë prodhuar nga sistemi i integruar i prodhimit dhe sistemi i përparuar i R&D. Vetë teknologjia e KPAL mund të mbulojë përzierjen e rrëshirës TPU, formimin e filmit TPU dhe formulimin kimik dhe veshjen precize. 

• Ekipi TSP (Sigurimi i Zgjidhjeve Teknike) mbështet zgjidhje të ndryshme teknike duke përfshirë instalimin, mirëmbajtjen dhe zgjidhjen e problemeve për klientët. 

2009

N IN 2009

Ningbo Chem-plus New Material Tec.Co., Ltd, u themelua

2015

N IN 2015

Ningbo Chem-plus zhvilloi PPF në tregun e brendshëm të Kinës

2016

N IN 2016

Kompania JW Film u themelua

2017

N IN 2017

Marka e filmit KPAL u themelua

2018

N IN 2018

PPF i filmit KPAL filloi të kontraktojë klientët jashtë shtetit

 • 2009

  Ningbo Chem-plus New Material Tec.Co., Ltd, u themelua

 • 2015

  Ningbo Chem-plus zhvilloi PPF në tregun e brendshëm të Kinës

 • 2016

  Kompania JW Film u themelua

 • 2017

  Marka e filmit KPAL u themelua

 • 2018

  PPF i filmit KPAL filloi të kontraktojë klientët jashtë shtetit